Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gunu Anne Şiirleri

Doğum Gunu Anne Şiirleri
0
267

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anne İcin Doğum Gunu Şiirleri

Doğum Gunu Şiirleri Anne

Doğum Gunun Kutlu Olsun Anne

Omrunden bir yilini daha yitirdin,
Sikintili gunler dolu benim icin gecirdin,
Senin icindir zamaninda yasanmis bu cilelerim' derdin,
Artik odenmesi imkansiz olan hakkin huzur icinde yasamaktir bilesin

Asla unutmam benim icin harcadigin emeklerini,
Asla eksiktirmedin bana olan o buyuk sevgini,
Asla cikmaz kulaklarimdan Bu benim oglum' deyisin,
Ve asla kalbimden silinmeyeceksin

Ailemizde en degerlisi sen oldun,
Sanki bizleri dimdik ayakta tutan iki koldun,
Herseyin mukemmeline layiksin sende biliyorsun,
Fakat yinede yazilmis bu siir sana hediyelerin en guzeli olsun

Dilegim istediklerinin bir bir gerceklesmesi,
Istegim ise Allah'tan hayatta ayirmamasi bizleri
Ellerinden opup dogum gunun kutlu olsun diyorum,
Ozel gununu kutlayarakta nice seneleri ekliyorum

Iyiki dogdun Anne

Annecim

Annecim sen gullerden guzelsin
guller sana ozensin
sen benim kalbimdesin
her zaman icimdesin

senden umut kesilmez
her an lanet edilmez
senin kadar sevilmez
kimse annecim

derslerime calıscam
senin icin yasıycam
hep kalbinde kalacam
benim iyi annecim

doğum gunun kutlu olsun
benim canım annem

Similar threads

Yeni Doğum Gunu Şiirleri Doğum gunlerine ozel yepyeni şiirleri sizler icin bir araya getirmeye calıştık umarım beğenirsiniz en guzle ve en yeni Doğum Gunu şiirleri sizlerle aradığınız Doğum gunu şiirini sayfamızda bulabilirsiniz Doğum Gunun Kutlu Olsun Yureğin hep sevgi bulsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
doğum gunu şiirleri doğum gunu sozleri doğum gunu mesajları Doğum Gunu şiirler Mesajları imagesdogumgunumesajlarisiirleri5aedf800d2722 Doğum Gunu Hediyesi Kim derdi ki gun gelip te ellerin elleri ellerinde terleyecek ve kim derdi ki yaşananlar acımasızca tarihin zalim diliminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Doğum Gunu Şiirleri Kısa Doğum gunu şiirler arasından sizler icin en guzel olanlarını secmeye calıştım arkadaşlar umarım beğenirsinizSevdiklerinize bu guzel şiirler ile guzel bir doğum gunu suprizi yapabilirsiniz ALT :wwwupluploadsdorumgunusiirleri47347dorumgunusiirleri47347ALT En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
sevgilime doğum gunu şiiri, sevgili icin doğum gunu şiirleri Nice Senelere Dokunamadığım tenini ozledm Tadamadığım dudaklarını Duyamadığım sesini ozledm Sıkılmadan bana sarılmanı… Hayallerimi suslemeni ozledm Bitmesini isdemediğim duşlerimi Ellerini tutmayı ozledm Bana soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
doğum gunu şiirleri resimli, guzel doğum gunu şiirleri, resimli yaş gunu şiirleri,resimli doğum gunu sozleri,resimli doğum gunu yazıları,resimli doğum gunu kartları,resimli doğum gunu kutlamaları imagesresimlidogumgunusiirleri5b0b628728274 Yanında değilim ama bil ki Kalbinin en derin yerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt