Doğum Günü Ayna Şarkı Sözü isteyenler için burada! Ayna Doğum Günü Şarkı Sözleri Ayna Doğum Günü Şarkı Sözü Sevgilisi uzak olupta pek yakında doğum günü kutlayacak olan bütün arkadaşlara, Ayna Grubunun seslendirdiği doğum günü şarkısı sözleri bu sayfamızda Melek'ler!dogumgunuaynasarkisozuisteyenlericinburada5c57a2f442647alt Ayna doğum günü şarkı sözü isteyen tüm arkadaşlarımız bu şarkı size ve doğum günü olacak olan bütün arkadaşlarımıza gelsin 1549247216 1549247216 dogumgunuaynasarkisozuisteyenlericinburada5c57a2f4739b9dogumgunuaynasarkisozuisteyenlericinburada5c57a2f4739b9dogumgunuaynasarkisozuisteyenlericinburada5c57a2f4739b9 Bugün özel bugün hoş bir gün İçimde tarifsiz bir huzur var Tüm gece dua ettim tekrar Ne güzelmiş senle yaşananlar Bu sabah fazla erkendi uyandım Karanlıktı hala tüm sokaklar Yağmur Yağdı, yıkandı tüm şehir Güneş açtı bütün anılar Takvimlerden bir gün daha düştü Bir gün daha gidişinden daha sonra Ben iyiyim ağladığıma bakma Alışmak şiddet sensiz yaşamaya Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğum günün kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın Eşyaları tek tek toparladım Uzun uzun resimlere baktım Iki damla aktı gözlerimden Sevdiğin bir türküyü fısıldadım Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim öteki yarım Doğum günün kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın