Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Günü Dilekleri

Doğum Günü Dilekleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2019 Doğum Günü Dilekleri

En Güzel Doğum Günü Istek Sözleri

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin hakiki olması Olur Ya yanında değilim fakat bil oysa kalbimin en derin uygun seninle kutluyorum Nice yıllara

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Daima sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, galibiyet merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün daima güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğum günün kutlu olsun!

Dillerim bahar ayaklarına serilsin gözlerinde yıldızlar parlasın ılık esen bir rüzgar sana sevgimi fısıldasın dillerim!!! Doğum günün kutlu olsun

Dedim, diyorum ve ebediyen diyeceğim İyi oysa doğmuşsun, iyi ancak varsın! Mutlu yıllar

Güneş kadar sıcak Kar adam başına dek berrak Yağmur değin saf ve pak bir ömür dileğiyle Doğum günün kutlu olsun

Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak değin mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün daima güler, neşeni hiç yitirmezsin Dünyada benzersiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin Defalarca sevgi doymuş kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun!

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir açılış olsun, Yeni yasin KUTLU OLSUN *

858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt