Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Günü Geyikleri

Doğum Günü Geyikleri
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Doğum Günü Geyikler

Doğum Günü Özel Geyikleri

Bugünü unuttum sandın dimi Hiç unuturmuyum kankam benim Elektriğin icadının 25 yıl dönümü kutlu olsun

İyiki doğdunBu mesajı sakla seneye harcama yaptırma

Tatlı tatlı gülümser,hümanist hareketler doğum günün ya bugün süprizler seni bekler

Plasentadan çıktığın gün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Tanıdığım en tatlı insansın, özgün bir dost, çok süper bir arkadaşsın unutma ancak çokda farklısın, hani tarkan diyor ya sen başkasın!

Gündüzün yatta, gecen barda, aşağıda porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde cümbür cemaat sana hasta olsun Doğum günün kutlu olsun

Başkasının seni ezmesine izin verme ehliyet al sen onları ez nice yıllara

hadi bakalımdoğum günün kutlu olsunve unutma her geçen gün ölüme yaklaşıyorsunyani besbelli kutlanacak bişey yokama yine de benden önce mesaj atan olursa kan çıkar

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene

Pek oldu böyle oldu doğum günün kutlu oldu

Arkadaş bir kara günde dahası doğum gününde belirlenmiş olurSeni unutmayan bir dost

Haydi kalksana, uygunca bir hazırlansana, bugün senin günün, yeni yaşın kutlu olsun

Nasıl söyliyim bilmiyorum Meraklandırmak da istemiyorum O yüzden hemencecik Seni çok seviyorum ve doğum günün kutluyorum

Yaşananlar güzeldir mazide kalsa da,doğum günün özeldir Cümbür Cemaat hatırlamasa da

Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsınİyi ancak doğdun

Küçük bir cenindin zamanında fetüs oldun cenin oldun bu hale geldin iyi oysa doğdun

Doğum günün kutsal olsun canım *

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt