Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gunu Mesajı Kardeşe

Doğum Gunu Mesajı Kardeşe
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kardeşe Doğum Gunu Mesajı

Kardeşe Doğum Gunu Sozleri

Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğumgunun kutlu olsun!

Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğumgunun kutlu olsun

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun İyi ki doğdun Nice mutlu yaşlara

Hey genc adam, seni seviyorum tatlım ablan doğum gununu buyuk bir surpriz ile kutluyor, sen olmasan bir parcamız ailede olmayacaktı iyi ki doğdun

Doğum gununde sana en guzel hediyeyi vermek isterdim ama seni sana nasıl verebilirim kardeşim

Aman Allahım kardeşim 1 yaş daha buyumuş, buyudukce guzelleşiyorsun, seni seviyorum gardaşım

Pişt cadı, sana doğum gununde bir tane ucan supurge alacaktım ama sende duzinesi vardır diye kalkışmadım iyi ki varsın

Kucuklukten beri hep yanımdasın ve hep yanımda olacaksın kardeşim iyi ki doğdun

Nasılsın canım Yureğin buzlar kadar serin, guneş kadar sıcak, gokyuzu kadar yuksek, magma tabakası kadar derin olsun, doğum gunu mesajarların kutlu olsun

alıntı

858,518Konular
981,165Mesajlar
31,032Kullanıcılar
Sihirbaz99Son üye
Üst Alt