Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Günü Mesajı Komik

Doğum Günü Mesajı Komik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Komik Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları Çok Komik

Bugünü unuttum sandın dimi? Hiç unuturmuyum kankam benim Ampulun icadının 25 yıl dönümü kutlu olsun

Mutluluğun Türk Enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı değin düşük,geleceğin Demirelin keli kadar parlak olsun Doğum günün kutlu olsun

Minareden Atlarım Yaş Gününü Kutlarım

Doğum günü kutlu olsun her zaman böyle melekler doğsun

Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın İyi ama doğdun

Bugün mutlu olursun, dertlerini unutursun Doğum günü bugün senin daha ne diye somurtursun

Doğum Günün sana tıbbı şaşırtacak dek sağlık, melekleri kıskandıracak dek sevinç getirmesi dileğiyle İyi ki doğdun ve iyiki varsın

Mendili ipek, kokusu mis çiçek, her gün giysin çeşit çeşit yelek Yemesin karpuzu kelek, bugün doğan bir melek

Deniz değil ancak gönlüm dalgaları kıyıya vursun Doğum günü unutmadım haberin olsun

Gündüzün yatta, gecen barda, aşağı porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun Doğum günün kutlu olsun

En DÜRÜST ve DIŞTAN dileklerimle doğum gününü kutlarım

Doğum günün kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana yeniden mesaj masrafı yaptırtma)

Güneş kadar sıcak, kartanesi dek berrak, yağmur dek saf ve temiz, imfdeki kadar bol paralı bir ömür dileğiyle Mutlu yıllar
*

858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt