Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum gunu mesajları cok ozel

Doğum gunu mesajları cok ozel
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Doğum gunu sozleri cok ozel

♥Yılların sormadığı yolların yontmadığı,dostların unutmadığı bir omur icin bu yıl başlangıc olsunDoğum gunun kutlu olsun

♥Pastanın dilimlerinde yoktur gozum onu ufleyecek olan onu anlamlı kılacak olan kişi değerlidir benim icin hayatımın kreması,bal kaymağı nice yıllar olsun

♥Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha cok sevilmen dileğiyle Yeni yaşın mutlu, doğum gunun kutlu olsun

♥Elini kalbine koy, gozlerini kapat, ruhumu sana gonderiyorum Birazdan opuleceksin, yeni yaşın kutlu olsun

♥ Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

♥ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Doğumgunun kutlu olsun!

♥ Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler

♥ Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

♥ Bugun doğumgunun olduğu icin farklı ve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklı ve ozelsin İyi ki varsın

♥ Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler icermektedir Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve umidini koskoca bir yıl boyunca hic yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime gercekten “dostum diyebilirdim bilmiyorum İyi ki dogdun Nice mulu yaslara

♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Bugun beni goremesen de bil ki yanındayım Senin gibi dosta sahip olduğum icin kendimi cok şanslı hissediyorum Hayatın tum kotuluklerinin senden uzak olmasını dilerim İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere Doğumgunun kutlu olsun!

♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın uzulme zaman cabuk geciyor diye Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı dersin Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle Nice yıllara

♥ Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parca zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin icin uzun ve dileklerinin gercekleştiği bir “hayat pastası yapabiliriz sanırım Nice yaşlara!

♥ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgunun kutlu olsun!

♥ Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun iclerinde en farklısı Cunku bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor Hayatının her doneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum Tum hayallerin gercekleşsin, hayat guneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın

♥ Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun İyi ki doğdun Nice mutlu yaşlara

♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her daim varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Bugun beni goremezsen de bil ki yanındayım! Doğumgunun kutlu olsun İyi ki varsın varsın Birlikte daha nice yaşlara

♥ Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğumgunun kutlu olsun!

♥ Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğumgunun kutlu olsun

♥ Yaşa Sev Gul! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kac olursa olsun her şeyin en guzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara

♥ Sakın uzulme hayatın hızına, en guzel yıllar cabuk gecenlerdir Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yuzunde her zaman bir gulumseme olsun cunku sana cok yakışıyor Daha nice mutlu yıllara