Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

doğum gunu mesajları hocaya

doğum gunu mesajları hocaya
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hocanın doğumgunu nasıl kutlanır?,hoca icin anlamli dogum gunu mesaji,oğretmene Doğum Gunu Mesajları,oğretmene Doğum Gunu sms

imagesdogumgunumesajlarihocaya5ad9b19774dfd

boyle kıymetli gunlerin anlamını siz oğrettiniz bana hocam doğum gununuz kutlu olsun

Doğum gununuz ozel bir gun butun hayalleriniz gercek olsun iyiki doğdunuz iyiki varsınız oretmenim…

mutluluğunuz kum taneleri kadar cokacılarınız sabun kopukleri kadar gecici olsundoğum gununuz kutlu olsun

Ozel gunlerde ozel insanlar hatırlanır guzel hediyeler ozel insanlara verilirSiz bu dunyadaki en ozel insanlardan birisinzi doğum gununuz kutlu olsun hocam

Similar threads

oğretmene doğum gunu mesajları imagesdogumgunumesajlariogretmene5ad92b52cbc0e boyle kıymetli gunlerin anlamını siz oğrettiniz bana Doğum gununuz kutlu olsun Oğretmenim Doğum gununuz ozel bir gun butun hayalleriniz gercek olsun iyiki doğdunuz iyiki varsınız oretmenim mutluluğunuz kum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Doğum gunu mesajları oğretmen oğretmenlere doğum gunu mesajları Oğretmen doğum gunu kutlama sozleri mutluluğunuz kum taneleri kadar cokacılarınız sabun kopukleri kadar gecici olsundoğum gununuz kutlu olsun Ozel gunlerde ozel insanlar hatırlanır guzel hediyeler ozel insanlara verilirSiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
24 Kasım Oğretmenler Gunu Cep Mesajları Oğretmenler Gunu 24 Kasım Mesajları 24 kasım senin ciceklerin ile dolu Vazifenizin kutsallığı karşısında saygı ile eğiliyorum Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gercek guc oğretmenlerimizdir Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
2019 24 Kasım Oğretmenler Gunu Mesajları 24 Kasım Oğretmenler Gunu İcin Mesaj Oğretmen, Doğan Guneşe Benzer Etrafinı Aydınlatarak Karanlıklara Meydan Okur Cocuklarımızın Yetişmesinde Buyuk Rol Oynayan, Her Turlu Fedakarlığı Gosteren Sizlere Cok Borcluyuz Oğretmenler Gununuz Kutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
patrona doğum gunu mesajları,patron doğum gunu sms,ciddi doğum gunu mesajları, imagesdogumgunumesajlaripatrona5ad9b0d6d17a8 Yeni yaşında sağlılık mutluluk huzur diliyorum CENABI HAK BUNDAN SONRAKI HAYATINIZI DA MUBAREK ETSIN DOGUMUNUZUN SENEI DEVRIYESINI TEBRIK EDERIZ NICE MUTLU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
625
858,471Konular
981,202Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt