Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

doğum gunu mesajları kuzene

doğum gunu mesajları kuzene
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kuzene doğum gunu mesajları ,doğum gunu mesajları,kuzene doğum gunu smsleri,kuzene doğum gunu msjları

imagesdogumgunumesajlarikuzene5ad9b12f787a0

Aramızdaki mesafeler tatlı kuzenimle bize engel olamaz,iyi ki doğdun

Hmmmm bu mesajı neden cekiyorum, unuttum, inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum imagesdogumgunumesajlarikuzene5ad9b1308f2b4png Doğum gunun kutlu olsun !KuZeN

Tonton bir Nine olduğunda bahcendeki sandalyene oturup eski gunlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar guzel gunler seninle olsun Doğum gunun kutlu olsun

FLUUUPPP! Bu bir sms surprizi Sana şans getirmek icin burada Bu yuzden hemen gozlerini kapat ve bir şey dile Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana

Similar threads

2019 doğum gunu mesajları harika doğum gunu mesajları Yeni doğum gunu mesajları Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman var olduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğum gunun kutlu olsun Guneş kadar sıcak Kar tanesi kadar berrak Yağmur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Hazır Doğum Gunu Mesajları, Doğum Gunu Hazır Sms Sozleri,Doğum Gunu Kısa Mesajlar,Doğum Gunu Kutlama Mesajları, Doğum Gunu Tebrik Mesajları,Doğum Gunu SMS Mesajı, En Guzel Doğum Gunu sms Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Doğum gunu sozleri dostlar icin Dostlar icin doğum gunu kutlama mesajları Arkadaşa doğum gunu mesajları Kelimeler anlamsız gelebilir ben senin her zaman yanındayım mutlu gununde değil zor zamanında da seninleyimDoğum gunun kutlu olsun Her şey belirsiz gorunen bu dunyada, tek bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
teyzeye guzel doğum gunu sozleri teyzeye en guzel doğum gunu mesajları teyzeye Doğum Gunu Kutlamaları Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğum Gunun Kutlu Olsun Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Abiye doğum gunu mesajları Abim icin doğum gunu mesajları Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice senelere abim Hmmmm bu mesajı neden cekiyorum, unuttum, inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt