Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gunu Mesajları whatsapp

Doğum Gunu Mesajları whatsapp
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Yepyeni doğum gunu mesajları hazırlaıdk sizler icin sevdikleirnize ozel bu doğum gunu mesajlarını beğeneceğinizi duşunerek sizlerle paylaşıyoruzDoğum Gunu Mesajları sizlerle

imagesdogumgunumesajlariwhatsapp5ad922bd9ad98

Seni cok seviyorum aşkım Bugun her gununden daha ozel ve guzel gecsin Doğum gunun kutlu olsun

Yeni yaşın once sağlık, sonra dilediğin tum mutlulukları getirsin Nice Yıllara

Nice yaşlarını birlikte gecirmemiz dileğiyle Doğum gunun kutlu olsun sevgilim

Doğum gununu kutlar; sağlık, mutluk ve huzur dolu uzun omurler dilerim Nice yıllara

Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye duşunuyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum

Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğumgunu şarkısı soyleyemiyorum Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum Mutlu yıllar!

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğumgunun kutlu olsun

Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın…

Sensizlik yok olmak kadar acı,sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin, yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor iyiki doğdun herşeyim

Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merenlerini rahatlıkla cıkarsın ve umarım yuzun hep guler, mutluluğunu hic yitirmezsin Mutlu ve neşeli olman dileğiyle Doğum gunun kutluolsun!

Doğduğunda bulutları acarak, Guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle mutlu yaşa! Nice yaşlara doğum gunun kutlu ve mutlu olsun

Sana binlerce kez teşekkur etsem azdır Sen benim hayat ışığımsın Varlığımın tek nedeni, doğum gunun kutlu olsun

858,519Konular
981,219Mesajlar
31,080Kullanıcılar
geralt06Son üye
Üst Alt