Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gunu Mesajları

Doğum Gunu Mesajları
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Doğum Gunu Mesajları

En guzel ve en yeni doğum gunu mesajlarını burada bulabilirisniz arkadaşlar2019 Yılına ozel bircok doğum gunu mesajı sizlerle

ALT :wwwupluploadsmutluyillar10854mutluyillar10854ALT

Allahıma binlerce kez daha şukurler ediyorum Bugun Doğum gunu ve Seni yeryuzune gonderip karşıma cıkardığı icin teşekkurlerimi sunuyorum

Belki de bugun bircok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın ama şu an okuduğun en farklısı ve en ozeli cunku butunuyle sana sevgiyle yazılmış bir mesajdır bu İyi ki varsın birtanem

Bir doğum gunun daha geldi Boylece bir yıl daha bitti, aman nolur uzulme zaman cabucak geciyor diye Bak herkes aynı şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda ardına baktığında umarım harikaydı dersin

Farkına vardın mı bugun biraz daha yaşlandın, ama onemi yok sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın İyi ki varsınDoğum gununu kutlarım

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğumgunun kutlu olsun

Yıl 2019 ve bu saat itibariyle senin Doğum gunun Unutuldun sanma, Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum, hoş bir mesaj gonderebilmek icin sana pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek icin

Bir yudum sevgi kocaman bir okyanusa bedeldir Şimdi ben uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretimSeni hasretimi tuketircesine kucaklıyorumDoğum gunu kutlu mutlu olsun

Ruzgar umudunu taşısın, deniz mutluluğa ulaştırsın, gokyuzu de sevgiyi hediye etsin, yağmur gonlune neşe getirsin Yaş gunun kutlu olsun

Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın…

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun İyi ki doğdun Nice mutlu yaşlara

Dileğim bugun dilediğin arzuladığın tum dileklerin gercek olsun Belki şuan yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle beraber kutluyorum Nice yaşlara tatlım

ALT :wwwupluploadsdogumgunu240828dogumgunu240828ALT

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt