Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

dogum gunu mesajları

dogum gunu mesajları
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
dogum gunu mesajları facebook doğum günü mesajları doğum günü mesajları facebook annenin çocuğuna mesajı anneden çocuğuna sözleri Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarımerenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Dünyada eşsiz bir çekicilik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrasıkalbinin güzelliği gibi geçsin Her Zaman sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onlarıher zaman göremezsin ama senin için daima varolduklarınıve seni düşündüklerini bilirsin Doğumgünün kutlu olsun Hmmmm bu mesajıneden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldumdogumgunumesajlari5c5556e728b17alt Doğumgünün kutlu olsun! Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin hakiki olması Ola Ki yanında değilim lakin bil ama kalbimin en derin uygun bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Bugün doğumgünün olduğu için farklıve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Fakat sen benim için yalnızca bugün değil her gün farklıve özelsin iyi ancak varsın Doğduğun gün bulutlarıyırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Defalarca sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasınıdilerim Nice seneler Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarımerenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün daima güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğumgünün kutlu olsun! Dünyada benzersiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrasıkalbinin güzelliği gibi geçsin iyi oysa varsın ve iyi ancak doğdun! Bugün bir yaşınıdaha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum Doğumgünün kutlu olsun Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün iyi ancak doğdun Nice mutlu yaşlara Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar tez geçenlerdir Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasınıdilerim Yüzünde daima bir gülüş olsun çünkü sana fazla yakışıyor Daha nice mutlu yıllara Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarımerenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! Birazcık baht, birazcık sevgi ve katlanma, birer parça vakit, başarıve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastasıyapabiliriz sanırım Nice yaşlara! Bir sene daha bitti, lakin sakın üzülme vakit ivedi geçiyor diye Unutma ancak cümbür cemaat aynışeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım şahane bir yıldıdersin Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! şimdi bu mutluluğuna sımsıkısarıl ve ümidini koskoca bir sene baştan başa hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanıdilerim Sensiz bir hayatta kime fiilen dostumdiyebilirdim bilmiyorum iyi fakat dogdun Nice mulu yaslara Gölgeler düşsede yüreğin üstüne, güneşini sakla söndürme, hayat yoktur umut yahut unutma, senden bir tane daha değil bu dünyada, gülümsemeyi katiyen unutma!Nice Yıllara Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir fakat böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar!dogumgunumesajlari5c5556e75b765gifalt :cry: Cry :cry: