doğum günü msjları ufak iskender doğum günü sözleri küçük iskender doğum günü babaya mesajları baba mesajları şiiri 365 sayfalık bir öykü daha başlıyor, Her güne bir yaprak sakla, Her yaprağa bir öykü sığdır mutluluk de adına NICE GUZEL OYKULER SENIN OLSUN IYI AMA DOGDUN Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, galibiyet merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün her zaman güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğumgünün kutlu olsun! BIRAZCIK SANS, AZICIK SEVGI VE SABIR, BIRER PARCA SÜRE, BASARI VE MEMNUNIYETI DE EKLERSEK MALZEMELERE, HEPSINI KARISTIRIP SENIN ICIN UZUN VE DILEKLERININ GERCEKLESTIGI BIR HAYAT PASTASIYAPABILIRIZ SANIRIM NICE YASLARA Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Defalarca sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Sesim hoş olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ancak böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar! Gülmek senin için bir heves olsun eğer birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun MUTLU YILLAR Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN