Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Günüm İçin Sözler

Doğum Günüm İçin Sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Doğum Günüm İçin En Güzel Sözler

En Hoş Doğum Günü Sözleri

Sensizlik değil elde etmek değin acı,sen nefes dek zorunlu, canım değin değerlisin, yokluğun yağmura yazı yazmak dek zorlama iyiki doğdun herşeyim

Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin Mutlu ve keyifli olman dileğiyle Doğum günün kutluolsun!

Doğduğunda bulutları açarak, Güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Her Zaman sevgiyle mutlu yaşa! Nice yaşlara doğum günün kutlu ve mutlu olsun

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün her zaman güler, neşeni hiç yitirmezsin Dünyada eşsiz bir alımlılık varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin Hep sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun!

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları tekrar tekrar göremezsin fakat senin için tekrar tekrar varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğumgünün kutlu olsun

Bugün belki de fazla kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ama şu an okuduğunen farklısı çünkü büsbütün sevgiyle yazılı bir mesaj İyi ancak varsın

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi doymuş nice yıllar dilemekten diğer bir şey gelmiyor Seni seviyorum

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir oysa böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar!

Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum Doğumgünün kutlu olsun !

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin reel olması Belki yanına değilim ama bil fakat kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara

iyiki Doğdun iyiki varsın Sevgi ve Mutluluk Batmış daha nice doğum günleri dilerim

Farkında Olan mısın azıcık daha yaşlandın, lakin olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın

sana daha nice mutlu yıllar ve ömür boyu huzurlu, stressiz ve mutlu bir hayat diliyoruz

unutulduğunu sandığın anda gelen doğum günü mesajı

Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle Doğum günün kutlu olsun sevgilim

Sen benim mutluluğum, hayatımın en güzel varlığısın Doğum günün kutlu olsun

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır Kabul edilip edilmemesi önemli değildir Manâlı olan duyguların ifade edilmesidir Doğum Günün Kutlu Olsun

Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ama şu lahza okuduğun içlerinde en farklısı Çünkü bu mesajın her harfi en ince ayrıntısına kadar sevgiden oluşuyor Hayatının her döneminde mutlu ve dinç olmanı diliyorum Bütün hayallerin gerçekleşsin, yaşam güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi fakat varsın

Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi istek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun tekrar tekrar sürsün İyi ki doğdun Nice mutlu yaşlara

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremezsen de bil oysa yanındayım! Doğumgünün kutlu olsun İyi ki varsın varsın Birlikte daha nice yaşlara

Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğumgünün kutlu olsun!

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum Doğumgünün kutlu olsun

Mutluluğun Türk enflasyonu değin yüksek, üzüntün memur maaşı değin düşük, geleceğin demirledin keli değin parlak olsun Doğun günün kutlu olsun

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin civarda sevgilerin, senin civarda hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN

Saatlerdir parlak bir us arıyorum sana güzel bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek için Doğum günün KUTLU OLSUN!

Sıhhat basari, mutluluk, aşk seninle olsun, sende defalarca benimle ol! MUTLU YILLAR

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde daima bir tebessüm olsun çünkü sana çok yakışıyor Daha nice mutlu yıllara

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir fakat böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar!

Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum Doğumgünün kutlu olsun !

Bugün olur ya de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, fakat şu an okuduğunen farklısı çünkü baştan sona sevgiyle yazılı bir mesaj İyi ki varsın

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında anımsamak istediğin değin hoş günler seninle olsun Doğum günün kutlu olsun

Yasa Sev Gül! Bunlar yetersiz olmasın yaşamında Yasin kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yasam dolu yaslara

Yeni yasin dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin MUTLU YILLAR!

yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir açılış olsun, Yeni yasin KUTLU OLSUN

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar güç, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes değin önemli, canım dek değerlisin, iyiki doğdun birtanem Bir yıl daha bitti, fakat sakın üzülme süre çabuk geçiyor diye Unutma ki cümbür cemaat aynı şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye doğru baktığında umarım şahane bir yıldıdersin Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerinin gerçek olması Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha hoş, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Ola Ki yanına değilim ama bil fakat kalbimin en derin uygun bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara *

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt