Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gününde Etkilemek

Doğum Gününde Etkilemek
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar bir bayan var şuanda konuştuğum doğum günü varGüzel ve onu etkileyebileceğim bir armağan elde etmek istiyorumFikirlerinizi bekliyorumBazı arkadaşlarım bir buket çiçek alıp , onu dışarı çıkarmamı önerdi yemek yemek sinema vb gibisinden sizlerinde fikirlerini alıyım

Konu yanlıiş yerde açıldıysa kbakmayın rütbeli arkadaşlardan ricam taşıyabilirlerse sevinirim

Similar threads

Doğum Gününde Eşime Ne Alabilirim Eşinizin doğum günü yaklaşıyor ve siz hala ne alacağınıza karar veremediniz öyleyse yazımızı okumanızı nasihat edelim us edinebilir ve eşinize ne alacağınız konusunda karar verebilirsiniz Öncelikle kendi fikrimi spesifize etmek istiyorum bu konuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Hayat arkadaşınız olacak kişiyi aileniz ve yakın etrafınız ile tanıştırdığınız o birinci görüşme, birlikteliğinizi bir sonraki adıma taşımak için önemli kararlar aldığınızın en kıymetli göstergesi. Ömrünüzü birlikte geçirmeyi planladığınız kişinin yakın etrafınızla birinci tanışma anını kusursuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Hayat arkadaşınız olacak kişiyi aileniz ve yakın çevreniz ile tanıştırdığınız o ilk görüşme, birlikteliğinizi bir sonraki adıma taşımak için ciddi kararlar aldığınızın en önemli göstergesi. Ömrünüzü birlikte geçirmeyi planladığınız kişinin yakın çevrenizle ilk tanışma anını kusursuz ve samimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt