Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Kontrol Hapını Kim Buldu

Doğum Kontrol Hapını Kim Buldu
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Doğum Kontrol Hapını Kim icat etti
Doğum Kontrol Hapını ilk Kim Buldu

İlk doğum kontrol hapı, ABDnin Massachussetts eyaletinde, Shrewsbury kentinde biyolojik araştırmalar yapan Worcester Vakfı icin calışan Dr Gregory Pincus tarafından insanlığa hizmet icin geliştirilmiştir

Similar threads

Doğum teftiş hapını yutmayı unuttum ne yapmalıyım? doğum kontrol ilacını hatırından çıkmak,doğum yoklama hapı unutulunca ne yapılmalı,doğum kontrol hapını bir defa unutmak,doğum kontrol hapını iki gün unutmak,doğum denetleme hapı kullanımı hakkında bilgiler Hapın içildiği saatler arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Korunmak için tercih edilen yaygın yöntemlerden biri olan doğum kontrol haplarının düşük ama olma ihtimali de geçerli olan risklerini sizlere araştırdı. Op. Dr. Banu Çiftçi'nin açıklamalarına göre doğum kontrol hapını kimler kullanmamalı? Doğum kontrol haplarının yan etkileri: Henüz yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Doğum kontrolu icin cok yontem var; biri doğum kontrol hapları Doğum kontrol hapı kullanmayı planlıyorsanız tahmin ettiğinizden cok daha fazla secenek cıkacak karşınıza Doğum kontrol haplarının icerikleri değişken Onemli nokta: doğum kontrol haplarını doktorun onerisine gore almalısınız Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Doğum kontrolü için fazla usul var; biri doğum kontrol hapları Doğum teftiş hapı kullanmayı planlıyorsanız varsayım ettiğinizden çok daha artı seçenek çıkacak karşınıza Doğum denetim haplarının içerikleri istikrarsız Kayda Değer nokta: doğum denetim haplarını doktorun önerisine tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Respirator (Yapay Ciğer) Kim icat etti Respirator (Yapay Ciğer) nasıl bulundu ABDnin Boston eyaletinde Warren ECollins Co tarafından yapıldı ve ilk kez olarak 12 Ekim 1928 gunu, Boston Cocuk Hastanesinde, solunum gucluğu ceken kucuk bir kızın tedavisinde kullanıldı Bir yıl once, ilk deney...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt