Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum kontrol hapları kilo aldıryor mu?

Doğum kontrol hapları kilo aldıryor mu?
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Doğum denetim hapları kilo aldıryor mu? doğum yoklama hapı kilo verdirirmi maymunların kilosu Kimimiz çoktan bebeklerimizi aldık kucaklarımıza,kimimiz büyüttük okullu ettikBakabileceğin kadar çocuk yap kuralına uymalıyız lakin nasıl?Birçok yöntem bulunmakta lakin erkekler korunmayı sevmedikleri için genelde biz bayanlara kalıyor korunmakSevgili meleklerim,işte sizlere bomba gibi bir haberDoğum teftiş hapı uygulamak kimimiz için eziyettir bize düşüncesiz kilolar aldırıyorlar deriz fakat;gerçekler ortaya çıktı doğum denetim hapı değil boğazımızı tutamamamız bize bunu yapıyormuş J 1548745428 1548745428 dogumkontrolhaplarikiloaldiryormu5c4ffadd84589dogumkontrolhaplarikiloaldiryormu5c4ffadd84589 dogumkontrolhaplarikiloaldiryormu5c4ffadd84589 Doğum kontrol hapları kilo aldırır mı?Bakalım hanımlar: Doğum kontrol hapı göstermek istemiyorum çünkü; kilo alıyorum diyorsanız eğer size şok bir haber bayanlarHuman Reproduction dergisinde bir araştırma yayınlandı buna tarafından;Oregon Sağlık Durumu ve Bilim Üniversitesi’nden araştırmacılar, doğum teftiş hapının kilo aldırdığına dair inanışların yanlış olduğunu ıspatladılar İnsanlara anatomik olarak en fazla benzeşen maymunlar üstünde bir araştırma yapıldıAraştırmanın başında maymunların yarısı bayağı kilodayken, diğer yarısı fazla kiloluydu Hayvanlara bahşedilen ilacın dozu insanlara sekiz ay boyunca bahşedilen ilaçla aynıydı Bu zaman içerisinde beslenmeleri, spor yapmaları ve vücutlarındaki yağ oranı sürekli olarak takip edildi Korunduğunuz ilaçlara güvenebilmeniz için; Araştırmanın sonucunda; alışılagelmiş kiloda olan maymunların aynı kiloyla devam ettikleri yani kilo almadıkları görüldü Esas şok eden konu ise; fazla kiloda olan maymunların ağırlıkları %8,5 vücutlarındaki yağ oranı da %12 azalmıştı Araştırmacılara tarafından bu, fazla kilolu kadınların uyumlu beslenerek ve doğum denetleme hapını kullanarak kilo verebilecekleri anlamına gelmektedir Yani düşünülenin aksine doğum denetim hapı kilo aldırmıyor!  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt