Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum sonrası altın cilek kullanımı

Doğum sonrası altın cilek kullanımı
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2 aylık bebeğim var anne sutu alıyor doğum sonrası fazla kilolarımı veremiyorum
altın cilek hapı kulandığın takdirde bebeğime zrar verirmiyim

Cevap: Doğum sonrası altın cilek kullanımı

Ozellikle emzirme doneminde ilac kullanımından kacınılmalıdır ozellikle altın cilek tarzı haplardeki yan etkiler bebeğinize sutunuzz aracılığıyla gecer Emzirme doneminiz bitse dahi bu tur ilacları kullanmadan once bir hekime danılın ve gerekli testleri yaptırın

Similar threads

2 aylık bebeğim var anne sütü alıyor doğum sonrası pozitif kilolarımı veremiyorum altın çilek hapı kulandığın takdirde bebeğime zrar verirmiyim Cevap: Doğum sonrası altın çilek kullanımı Bilhassa emzirme döneminde hap kullanımından kaçınılmalıdır bilhassa altın çilek tarzı haplardeki tabi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Doğum sonrasında annelerin aklına gelen soruların ilki, fazla kilolardan nasıl kurtulacaklarıdır Ama lohusalık doneminde kilolarınızı dert edinmeyin Emziren annelerin hem kendilerini hem de bebeklerinin sağlıklarını on planda tutması gerektiğini soyleyen Amerikan Hastanesi Beslenme ve Diyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
‘Doğum yaptıktan sonra eve geldiğimde tuvaletten çıkamaz hale geldim. Tuvaletteki mikropları bebeğime bulaştıracağımı düşünüyordum. Dirseğime kadar tekrar tekrarellerimi yıkıyordum. Dışarıda bebeğimin ağladığını duyuyor ama yine de bırakamıyordum yıkanmayı. Bebeğime mikrop bulaştıracağım paniği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Gebelikte İlac Kullanmanın zararları Gebelikte İlac Alımı Gebelikte İlac Katagorileri Hamilelikte İlac Kullanımı imagesgebeliktehamilelikteilackullanimi5aff063696745 ABD de ilac kullanımı konusunda yetkili olan FDA (Gıda ve ilac dairesi) gebelik sırasında kullanılan ilacları risklerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Doğum Sonrası Annenin Durumu Doğum Sonrası Bebeğiniz,Beslenmeniz,Egzersizler Doğum Sonrası Anne Evde bakım Adetlerin Yeniden Başlaması Doğumdan Hemen Sonra Bebeğiniz Doğum sonrası egzersizler DOĞUM SONRASI BAKIM Yaklaşık 40 hafta suren gebeliğiniz boyunca vucudunuzda bir cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt