Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doğumdan Sonra Hayat Var mı?!

Doğumdan Sonra Hayat Var mı?!
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Doğumdan Sonradan Yaşam Var mı?! arial, helvetica, sansserifAnne rahmine düşen ikiz kardeşler önceleri herşeyden habersizmiş Haftalar birbirini izledikçe onlar da gelişmişler Elleri, ayakları, iç organları oluşmaya başlamış bu vesileyle, etraflarında olup biteni farketmeye başlamışlar Bulundukları gizli, güvenli yeri tanıdıkça mutlulukları artmış Birbirlerine defalarca benzer şeyi söylüyorlarmış: arial, helvetica, sansserif“Anne rahmine düşmemiz, burada yaşamamız ne harika değil mi? Hayat ne hoş şey be kardeşim! arial, helvetica, sansserifBüyüdükçe, içinde yaşadıkları dünyayı keşfe koyulmuşlar Böylece ya, hayatın kaynağı neymiş? İşte bunu araştırırken, karşılarına anneleriyle onları birbirine bağlayan kordon çıkmış Bu kordon doğruca, hiçbir zahmet çekmeden, güven içinde beslenip büyütüldüklerini tesbit etmişler arial, helvetica, sansserif“Annemizin şefkati ne değin büyük! Bize bu kordonla ihtiyacımız olan herşeyi gönderiyor arial, helvetica, sansserifArtık aylar birbiri ardınca geçiyor, ikizler şipşak büyüyor, öteki bir deyişle “yolun sonuna yaklaşıyormuş Bu değişiklikleri hayretle gözlemlerken, bir gün gelip bu güzelim dünyayı terk edeceklerinin işaretlerini almaya başlamışlar arial, helvetica, sansserifDokuzuncu avuç içi yaklaştıklarında, bu işaretleri daha adaleli hissetmeye başlamışlar Durumdan telaşlanan ikizlerden birisi diğerine sormuş: arial, helvetica, sansserif“Neler oluyor? Tüm bunların anlamı nedir arial, helvetica, sansserifÖteki daha sakin ve aklı başındaymış Diğer Taraftan, bulundukları bu dünya çoğu süre ona yetmiyor; duyguları daha geniş bir âlemi arzuluyormuş O yanıt vermiş: “Bütün bunlar, bu dünyada daha fazla kalamayacağız anlamına geliyor arial, helvetica, sansserifVe eklemiş: “Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz arial, helvetica, sansserif“Fakat ben gitmek istemiyorum diye haykırmış kardeşi “Her Zaman burada kalmak istiyorum arial, helvetica, sansserif“Elimizden gelen birşey yok Hem, ola ki doğumdan sonra hayat vardır arial, helvetica, sansserif“Bize yaşam veren o kordon kesildikten sonradan bu nasıl olası olabilir ama? diye cevaplamış öteki “Bize hayat veren kordon kesilirse nasıl hayatta kalabiliriz, söyler misin bana? Hem, bak bizden önce başkaları da buraya gelmiş ve sonradan da gitmişler Hiçbirisi geri gelmemiş oysa bize doğumdan sonra yaşam olduğunu söylesin Hayır, bu herşeyin sonu olacak arial, helvetica, sansserifTüm bunları söyledikten sonradan eklemiş: arial, helvetica, sansserif“Ayrıca, belki de anne diye birşey de yok! arial, helvetica, sansserif“Elde Etmek zorunda diye itiraz etmiş kardeşi “Buraya diğer türlü nasıl gelmiş olabiliriz, nasıl hayatta kalabiliriz ancak? arial, helvetica, sansserif“Sen hiç annneni gördün mü? diye üstelemiş öteki “O şayet de sadece zihinlerimizde var Bir annemiz olduğu düşüncesi bizi rahatlattığı için onu şayet de biz uydurduk arial, helvetica, sansserifBöylece, anne rahmindeki son günleri derin sorgulamalar ve tartışmalarla geçmiş arial, helvetica, sansserifSonunda doğum anı gelmiş çatmış İkizler dünyalarını terk ettiklerinde gözlerini başka bir dünyaya açmışlar ve sevinçten ağlamaya başlamışlar Çünkü gördükleri manzara hayallerinin bile ötesindeymiş arial, helvetica, sansserifgalibiyet dergisi  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt