Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
doğumdan sonra ne süre adet görülür Merhabalar kızlar ben 12 gün oldu doğum yapalı Doğumdan daha sonra birincil cihaz ne vakit olunuyor ? Bilgi verir misiniz lütfen
doğum sonrası eklem ağrısı yaşayanlar Kılar doğumdan sonra bende acayip eklem ağrıları başladı sancılarını ilk önce kış diye ona bağladım fakat hayır ondan değil heralde Doğumdan anında sonradan klem ağrısı yaşayanlar bu husus hakkında bana yardımcı olabilir mi ne yapmam lazım Doktoruma bunu...
Doğum sonrası baştan adet görmeye ne zaman başlanır? doğumdan sonra ne vakit adet olunur,doğum yaptım ne vakit adet olucam,doğumdan sonradan adet düzeni nasıl olmalı,doğum sonrası adette bağdaşmazlık,doğum sonrası adet kanaması hakkında bilgiler 42858 42858...
Doğumdan Sonra Ruh ve Beden Sağlığınız anne sağlığı doğumdan daha sonra Doğum olayı ağır ve zorlu bir süreçtir meleklerdogumdansonraruhvebedensagliginiz5c4fe9082c39aalt Ama bebeğinizi kavuşma mutluluğu bütün zorlukları aşmaya değerdir Doğumdan sonradan sizleri neler bekliyor, ruh ve...
Erken doğumdan daha sonra bebeğini kaybedenler paylaşım alanı olsun Erken doğumdan sonra bebeğimi kaybettim az kalsın 32 gün hayata tutunmaya çalıştı ama acı haber geçen hafta geldi Ben kendime gelemedim arkadaşlarım iki çocuğum sağlıklı ve yaşıyorlar fakat anne olarak bebeğini kaybetmek ne...
doğumdan ne kadar sonradan regl oldunuz? 3 aylık bir bebeğim var ve sezaryenle doğum yaptım ama hala regl olmadımDr olağan diyor lakin ben gerçi tedirgini oluyorum ara sıra Sizler ne vakit regl olmaya başladınız doğumdan sorna ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.