Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

doğumdan sonra ne zaman adet görülür

doğumdan sonra ne zaman adet görülür
0
73

Similar threads

doğum sonrası eklem ağrısı yaşayanlar Kılar doğumdan sonra bende acayip eklem ağrıları başladı sancılarını ilk önce kış diye ona bağladım fakat hayır ondan değil heralde Doğumdan anında sonradan klem ağrısı yaşayanlar bu husus hakkında bana yardımcı olabilir mi ne yapmam lazım Doktoruma bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Doğum sonrası baştan adet görmeye ne zaman başlanır? doğumdan sonra ne vakit adet olunur,doğum yaptım ne vakit adet olucam,doğumdan sonradan adet düzeni nasıl olmalı,doğum sonrası adette bağdaşmazlık,doğum sonrası adet kanaması hakkında bilgiler 42858 42858...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Doğumdan Sonra Ruh ve Beden Sağlığınız anne sağlığı doğumdan daha sonra Doğum olayı ağır ve zorlu bir süreçtir meleklerdogumdansonraruhvebedensagliginiz5c4fe9082c39aalt Ama bebeğinizi kavuşma mutluluğu bütün zorlukları aşmaya değerdir Doğumdan sonradan sizleri neler bekliyor, ruh ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Erken doğumdan daha sonra bebeğini kaybedenler paylaşım alanı olsun Erken doğumdan sonra bebeğimi kaybettim az kalsın 32 gün hayata tutunmaya çalıştı ama acı haber geçen hafta geldi Ben kendime gelemedim arkadaşlarım iki çocuğum sağlıklı ve yaşıyorlar fakat anne olarak bebeğini kaybetmek ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
doğumdan ne kadar sonradan regl oldunuz? 3 aylık bir bebeğim var ve sezaryenle doğum yaptım ama hala regl olmadımDr olağan diyor lakin ben gerçi tedirgini oluyorum ara sıra Sizler ne vakit regl olmaya başladınız doğumdan sorna ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt