DoğumGünü sms Mesajları Hatırlar mısın doğduğun günü Sen ağlarken herkes gülüyordu O Kadar bir ömür yaşa ama öldüğünde cümbür cemaat ağlasın sen mutlulukla gülümse İyi oysa doğdun * Bugün ola ki de fazla kişiden doğum günü mesajı alacaksın oysa şu lahza okuduğun en farklısı Çünkü tamamen sevgiyle yazılı bir mesaj İyi ama varsın * 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ama aklıma mutlu bir yaş ve sevgi batmış nice yıllar dilemekten diğer bir şey gelmiyor Seni seviyorum * Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ancak böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar! * hmmmm bu mesajı neden çekiyorum unuttum inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım Dur dur buldum doğum günün kutlu olsun! * Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerin reel olması Olur Ya yanında değilim fakat bil ancak kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara * Bugün doğum günün olduğu için öbür ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Ancak sen benim için yalnızca bugün değil her gün öbür ve özelsin İyi fakat varsın * Doğduğun gün bulutları yırtarak bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara * Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler * Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler neşeni hiç yitirmezsin Doğum günün kutlu olsun! * Dünyada özgün bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi oysa varsın ve iyi ki doğdun! * Yaşa Sev Gül! Bunlar yetersiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu neşe saçan ve hayat batmış yaşlara * Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğum günün kutlu olsun * fluuuppp! Bu bir sms sürprizi Sana şans getirmek için burada Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile Mutlu yıllar sana mutlu yıllar sana * Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil fakat unutulmadın Doğum günün kutlu olsun! * Arkadaşlar yıldızlar gibidir onları defalarca göremezsin lakin senin için her daim var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremezsen de bil ki yanındayım! Doğum günün kutlu olsun İyi fakat varsın Birlikte daha nice yaşlara * Dikkat! Bu mesaj sevgi neşe ve iyi istek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun daima sürsün İyi ama doğdun Nice mutlu yaşlara * Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar galibiyet merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler neşeni hiç yitirmezsin Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun! * Azıcık talih biraz sevgi ve dayanıklılık birer parça süre başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastasıyapabiliriz sanırım Nice yaşlara! * Bir yıl daha bitti lakin sakın üzülme süre çabuk geçiyor diye Unutma ancak cümbür cemaat aynı şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım olağanüstü bir yıldıdersin Bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara * 365 sayfalık bir hikaye daha başlıyor her güne bir yaprak sakla her yaprağa bir öykü sığdır sevinç de namına Nice hoş öyküler senin olsun İyi ki doğdun * Güneş kadar sıcak kar parça başına değin berrak yağmur kadar saf ve pak bir ömür dileğiyle