Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doğurgan dönemimde ella hapı kullandım ama hamile kalırmıyım?

Doğurgan dönemimde ella hapı kullandım ama hamile kalırmıyım?
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Doğurgan dönemimde ella hapı kullandım fakat gebe kalırmıyım? Eşimin ilişki esnasında prezervatifi yırtıldı, fazla azdı bu yırtık , ilişkiden 10 saat daha sonra ella hapını kullandım Fakat ilişkiye girdiğimiz gün yumurtalama gününden 3 gün önceydi gebe kalma olasılığım nedir yeni evlendim ve hazır değilim acele yanıt  

Similar threads

prezervatif yırtıldı 1 gün daha sonra ella aldım hamilemiyim merhaba eşimle ilişkiye girdik daha sonra prezervatifin yırtık olduğunu farkettik hepsi içime kaçmış 1 gün sonradan ella yuttum hamile kalırmıyım? teşekürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
ilişkide prezervatif yırtıldı hamile kalırmıyım Sevgilimle adet dönemine 13 gün kala ilişkiye girdik Boşaldıktan sonradan farkettik ama prezervatif yırtılmış Bunun üstüne bütün koruma ile 2 defa daha birlikte olduk ve takriben 23 saat daha sonra ella kullandık İlişkiye girdiğimiz gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Sevgilimle anal yaptık boşaldı gebe kalırmıyım ella kullandım Merhaba sevgilimle adetimden 23 gün önce anal ilişki yaşadık Sevgilim arkama boşaldı fakat vajinama değmeden peçeteyle akmasını engelledi yani makat içi boşalma oldu Derhal ardındaki ella ertesi gün hapı kullandım Adetimden bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Sürtünmeli ilişki yaşadım ve ella kullandım gebe kalırmıyım? Merhabalar ben de sürtünme ile ilişkiye girdim Partnerimin haz suyu vajinamın üzerine geldi ve azıcık içeri girmiş olabilir Tam yumurtlama dönemimdeydim adetim düzensizdir ama olmama 24 gün gibi bir zaman vardı Bir fazla şey okudum bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Prezervatif yırtıldı hamile kalırmıyım? Beğenilmeyen gebelikler için bir fazla korunma yöntemi mevcutBu yöntemlerden biride prezervatifle korunmaDünyada en sık kullanılan korunma yöntemlerden biri olan prezervatif dürüst kullanıldığı taktirde gözden düşmüş gebeliklerden koruduğu gibi bir çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt