Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş boşandı!

Doğuş boşandı!
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Doğuş boşandı! esra ceyhan her tarafta evlendimi doğuşun evliliği esra ceyhan evlendimi Evlilikleri çok bile sürdü doğuş daha öncede açıklamıştı ben eşim beni istiyo diye evliliğimi sürdürmeye çalışıyorum demişti haklarında hayırlısı 1548645857 1548645857 dogusbosandi5c4e75e6940dadogusbosandi5c4e75e6940da dogusbosandi5c4e75e6940da MEŞHUR ŞARKICI DOĞUŞ, EŞİ ŞEYMA UYGUN'DAN BOŞANDI UYGUN'A AYLIK BİN TL NAFAKA BAĞLANDI BU SEVINÇ MAZİDE KALDI Meşhur şarkıcı Doğuş, 3 yıldır evli olduğu Şeyma Uygun'dan dün Kadıköy 5 Aile Mahkemesi'nde görülen davayla boşandı Basına kapalı gerçeleşen duruşmaya çift iki taraflı olarak anlaştığını bildirdi Mahkeme, Şeyma Yerinde'a aylık bin TL nafaka bağladı Çift, adliye kapısından çıktıktan sonradan ayrı yönlere gitti Doğuş basın mensuplarının soruları aleyhinde suskunluğunu korurken Şeyma Uygun anlaşmalı olarak boşandıklarını söyledi Yerinde, ağlamaklı olmadığını da kaydetti Doğuş'un gelgitli boşanma hikayesi id Menajeri Serdar Uygun'un kızı Şeyma ile 2006'da evlenen Doğuş, nikahtan bir sene sonra 'eşinin kıskançlıklarından sıkıldığını' belirterek boşanma davası açmıştı O dönem, ailelerin araya girmesiyle aralıksız evlilik, 4 ay önce yine sarsıldı Doğuş da boşanma işlemleri başlatması için avukatına talimat verdi Hayatıyla ilgili büyük kararlar aldığını açıklayan Doğuş, Dört aydır Amsterdam'dayım ve ayrıldıktan sonra buraya yerleşeceğim Şu sıralar yeni albümümü bitirmek için çalışıyorumdemişti Izaç birliğini devam ettirmeye çalışan çift her tarafta bir anlaşmazlık yaşayınca yılında Kadıköy Adliyesi'ne gelerek boşanma davası açtılar Boşanma dilekçesinde çiftin anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdikleri ve izaç birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçeleri yer almıştı​  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt