Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş - Hadi Hızlandır

Doğuş - Hadi Hızlandır
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Doğuş Hadi Hızlandır Ben ne dağları taşları atlattım Yüreğine sevgimi patlattım Nice aşıkları da bütün çatlattım Seni sevdiğimi herkese anlattım Al al al sevgimi al Al al al yüreğine al Al al al hadi hızlandır Beni kandır hadi inandır  

Similar threads

Doğuş Ben Sensiz Ne Yaparım Bu dek uzakta olacak ne vardı Gittin oraya beni de al yanına Ben daima burdamı kalacak Hüzünle mi ağlayacak Ne süre dertler bitecek Ne süre öleceğim Dağları geçerim yolları aşarım Sevdiğim sana ulaşmak için bedenimden vazgeçerim Ben sensiz ne yaparım gece gündüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Doğuş Sensiz Ne Yaparım Bu değin uzaktan olacak ne vardı Gittin oraya beni de al yanına Ben defalarca burda mı kalacak Hüzünle mi ağlayacak Ne vakit dertler bitecek Ne vakit öleceğim Dağlar geçerim yollar eşerim Sevdiğim sana ulaşmak için Bedenimden vazgeçerim Ben sensiz ne yaparım Gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yıldız Tilbe Kara Kuru Bir Şeyim Yatağında uyumadan uyudum demem Seni kıskanırım ellere veremem Hani gökyüzüne baktığın lahza ay ve güneş Görünürler aynı anda İnan sen ve ben Gecelerime doluyor nefesin alev Bana doğmalı yüzündeki her güneş Hadi dur durma git gideme bensiZ emi Hemen öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Derhal gidiyorsun, git Hemen gidiyorsun, git Tüm sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin Yıldızları da alsana yanında gökyüzünden Sevdiğimiz şarkıları da Pencareme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Hoş Sözler gülüm seni benimi kopardım Hoş Sözler Hadi gel tut ellerimi! Benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım onuncu aylara ben bir eylül sen bir haziran Seni cok özledim Seni her özledigimde kalbime bir yildiz cizdim Seni ne dek özledigimi anlamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt