Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş - Kop Bana

Doğuş - Kop Bana
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Doğuş Kop Bana Yeter oysa sevgimiz bozulmasın Aşkın bana hap olur Haydi durma yine sev beni Sar beni sev beni öp beni Hadi gel bi gel bi gel Sar beni Hadi gel bi gel bi gel doğ bana Hadi gel bi gel bi gel direk bana Hadi gel bi gel bi gel kop Bana yar Seviyorum seni çılgın gibi Keza de zır çılgın gibi Ölümüne veririm bu bedeni Yeter ki sen sev beni  

Similar threads

Sinan Itina Kulağımdan Öp Beni Bende insanım istiyor canım Yeter be güzelim bekletme Kaynıyor kanım istiyor canım Gönülsün red etme Yaptığın şu halime bak yakışmıyor inadı bırak Dilimi damağımı kuruttun Gel ıslak nemli, ıslak nemli Nakarat x 2 Tut kulağımdan öp beni Gıdıkla beni Memnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Serdar Ortaç Gel Seni her halinle seviyorum Birazcık umut, birazcık acı Sorunu kendimde arıyorum beni kırık dökük bırakalı Gel gelde canım acısın Bu aşkın hayaline kimler acısın Sev, sevgi için acısın Yeter ama bu yaptığın kalbe yarasın Sonumuzun ne olacağına kim karar verecek Yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Suç Oluşturan Bana Dur Dedi General Pop denilen daima ufak küçük küçük mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi daima kapital inin inin Buna dur dedi canice general Hadi gel sen bana pasini ver Ve bana soru soracak olan o kirli metropol kölesi, babiali yalamasi Tertemiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Doğuş Defalarca Benzer Hikaye Takılırım peşine Bırakmam seni Bana cilve yaptığın sürece Çok seksi duruyorsun Beni çılgın ediyorsun Her Zaman benzer hikâye Çıldırıyorum tekrar Bomboş hayat Yaşaması bayat Anlamı değil ama ast gel de yat Dersek olur mu? Neden olmasın yani Gel yar yanıma yat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Doğuş Giden Gider Bu vakitsiz gidişin Umurumdamı benzeri Neler neler yaşadık Silemezmiyim seni Reel aşkı bul ama Hüzünlerinle yaşa Ağlarımmı sanmıştın Ne farkederki bana Gidene dur diyemem Dışarı Giden gider zaten Sevene sevme demem Seven sever zaten Vurdum duymaz afacan Seveceksen sev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,332Kullanıcılar
@rp_saplarSon üye
Üst Alt