Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş Naptın Gari Lo Şarkı Sozu

Doğuş Naptın Gari Lo Şarkı Sozu
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Doğuş Naptın Gari Lo Şarkı Sozleri

Doğuş Naptın Gari Gari Lo (Evde Zeytin Yok) Şarkı Sozleri

Yeniden doğmak, her şeye bugun başlamak gerek

Sen varken anlamlı, tadına varmak lazım

Zamanla anlaşmak gerek, icat etmeye gerek yok

Doğuşla doğman lazım bebek, İstanbul da farklıdır

İfade etmek lazım her şeyi

Tonight hatırlarım kendimi

Farklıyım ben herkesten

Umursamam, gelecek ellerimde

Gidecekler gule gule

Ben tam seninle burada buluşurum

İstersen seninle hemen kavuşurum

Ben tam seninle burada buluşurum

İstersen seninle

Naptın gari nettin gari lo

Naptın gari gari lo nettin gari gari lo

Naptın gari gari lonettin gari gari lo

Cok sıradan olmasın hayat

İcindeki sıcanı rahat bırak

Kımıl kımıl olamıyorsan

Koşsana koşsana ihtiyac var

Zaten bitikleri oynuyoruz biz

Okeyde dortlu bulamadık

Herkese deste deste para yağarken

Bizde evde zeytin yok

Yok artık her şey zaten bitik bizde

Cok gorme millet zaten keyfinde

Eğlencede her yerde zımbır zımbır

Eatballing ama evde zeytin yok

Similar threads

Doğuş Naptın Gari Şarkısı sozleri Doğuş Naptın Gari Sozleri Yeniden doğmak herşeye bugun başlamak gerek Sen varken anlamlı, tadına varmak lazım Zamanla anlaşmak gerek, icat etmeye gerek yok Doğuşla doğmam lazım bebek, istanbul farklıdır Tonight, hatırlarım kendimi farklıyım ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Doğuş Evde Zeytin Yok Şarkısı Sozu Doğuş Naptın Gari (Evde Zeytin Yok) Şarkı Sozleri Yeniden doğmak herşeye bugun başlamak gerek Sen varken anlamlı, tadına varmak lazım Zamanla anlaşmak gerek, icat etmeye gerek yok Doğuşla doğmam lazım bebek, istanbul farklıdır Tonight...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Doğuş'tan Naptın Gari Şarkısının Sözleri Bu konu; doğuş naptın gari şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, en son Survivor ünlüler gönüller arışmasında izledişğimiz şarkıcı Doğuş 'tan Naptın Gari şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549246144 1549246144...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Şarkıcı Doğuş 'tan Evde Zeytin Değil Şarkısının Sözleri Bu konu doğuş evde zeytin değil şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, en son Survivor ünlüler gönüller arışmasında izledişğimiz şarkıcı Doğuş 'tan Naptın Gari şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ask Durdukca Dunya doner bir gun daha Yeryuzunde aşk durdukca Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkca Biliyorsun gitmem gerek Yollar bitmez duşunerek İster sonuc de istersen sebep Bu duğumu cozmem gerek Belki sana yazarım Uğradığım bir şehirden Eski bir kart atarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,325Kullanıcılar
Üst Alt