Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş - Senin Mi Olacağım

Doğuş - Senin Mi Olacağım
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Doğuş Senin Mi Olacağım seninmi olacağım sana mı kalacağım doğuş sana mı kalacağım doğuş sanamı dikenli bu yollar senin mi olacağım Dikenli Bu Yollar Ne Kolaylık Ne Gül Var Dikenli Bu Yollaaarrr Senin Mi Olacagim Sanami Kalacagim Ne Teselli Verdin Bana Umudumu Caldin Beni Benden Aldin Kendimi Tanimaz Oldum Yalanci!!! Sanma Sana Kalacagimi Aldatma Bosyere Kanma Yerin Yokki Bu Dünyada Toprak Bile Tanimaz Seni Senin Mi Olacagim Sanami Kalacagim Ne Avuntu Verdin Bana Umudumu Caldin Beni Benden Aldin Kendimi Tanimaz Oldum Yalanci!!!  

Similar threads

Doğuş Palavracı Iste iste gidiyorum Giderken yanimda mutlulugu da götürüyorum Sana keder aci yaninda birde keder birakiyorum Cünkü sen öyle mutlusun öyle mutlusun be yalanci Dikenli bu yollar Ne kolaylık ne gül var Dikenli bu yollar Seninmi olacagim Sanami kalacagim Ne teselli verdin bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Doğuş Sensiz Ne Yaparım Bu değin uzaktan olacak ne vardı Gittin oraya beni de al yanına Ben defalarca burda mı kalacak Hüzünle mi ağlayacak Ne vakit dertler bitecek Ne vakit öleceğim Dağlar geçerim yollar eşerim Sevdiğim sana ulaşmak için Bedenimden vazgeçerim Ben sensiz ne yaparım Gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Doğuş Ben Sensiz Ne Yaparım Bu dek uzakta olacak ne vardı Gittin oraya beni de al yanına Ben daima burdamı kalacak Hüzünle mi ağlayacak Ne süre dertler bitecek Ne süre öleceğim Dağları geçerim yolları aşarım Sevdiğim sana ulaşmak için bedenimden vazgeçerim Ben sensiz ne yaparım gece gündüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
yardım et anne! Annem Beni Unutma destek et anne! yağmur yağıyor sevda ateşim sönecek! üstü açık, kapayacak ellerim yok! yanıma gel annem; eller yanıma geliyor yok ancak gücüm dermanım onları yanımdan kovacak koş annem koş yapraklar soldu! dökülüyor bir bir ümitlerimi palavracı baharlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
MERHABA NABER Senden bir ricam olacak Yurt dişindan birkac arkadasim bir sureligine Turkiye'ye geliyor ve bende kalmak istiyorlarBenim evde misafir olacagı icin senin evde kalabilirler mi? Sana sormadan onlara senin ismini ve telefonunu verdim Eger ilgilenebilirsen cok sevinecegim Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,657Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt