Doğuş Üniversitesi sınavlar yüz yüze mi?
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde önlisans/lisans/lisansüstü tüm dersler 0 uzaktan eğitim yöntemi ile yapılacaktır.
Doğuş Üniversitesi hibrit mi?
Değerli Öğrencilerimiz, 2021-2022 Eğitim – Öğretim yılında ( Güz ve Bahar dönemleri) Sağlık Bakanlığı tedbirleri dikkate alınarak İngilizce Hazırlık Programı derslerimiz “hibrit” ( yüz yüze ve çevrimiçi) şeklinde yapılacaktır. Yerleşke girişimiz HES kodu uygulaması ile yapılacaktır.
Doğuş Üniversitesi sınavlar online mı?
Ödev, proje ve rapor yazımı yöntemi kullanılacak olan derslerde de sistem üzerinden sınav oluşturulacak. Çalışmalar, Dou-Online Sınav sistemine yüklenecektir.
Doğuş Üniversitesi geçme notu kaç?
a) Bir dersten başarı notu olarak A+,A, B+, B, C+ ve C notlarından birini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. b) Bir dersten başarı notu olarak DZ, F ve K notlarından birini alan öğrenci, o dersten başarısız sayılır. c) Bir dersten D+ ve D notlarından birini alan öğrenci, o dersi şartlı başarmış kabul edilir.
Doğuş Üniversitesi Dudullu hangi otobüs gider?
DUDULLU – YERLEŞKESİNE ULAŞIM İÇİN; Dudullu istasyonunda M5 Üsküdar – Çekmeköy metro hattı ile, Kozyatağı istasyonunda M4 Kadıköy – Tavşantepe metro hattı ile, Mevlana istasyonunda Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli metro hattı ile, Bostancı istasyonunda ise Marmaray ile aktarma yapılabilecektir.
Universiteler kapanacak mi?
Üniversite senatosu 29 Aralık 2021 tarihinden itibaren 9 Ocak 2022 tarihine kadar uzaktan (online) eğitim kararı aldı. Uygulamalı derslerin fiziki ya da uzaktan (online) yapılmasıyla ilgili olarak Fakülte ve Müdürlükler ayrıca karar alacak, kararları zaman yitirmeksizin duyuracak” şeklinde açıklama yaptı.
Doğuş Üniversitesi eğitimi nasıl?
akademik kadrosu çok iyi olan üniversite. özellikle psikoloji ve mühendislik bölümlerinin hocaları çok iyi. ayrıca hukuk bölümünün dersleri için marmara üniversitesinden hocalar geliyor. hocaların çoğu kendi alanlarında isim yapmış insanlar. ayrıca kulüp etkinlikleri çok fazla.