Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuştan yıllar sonra gelen şaşırtan itiraf! Tarkan'ın evinde kalmış

Doğuştan yıllar sonra gelen şaşırtan itiraf! Tarkan'ın evinde kalmış
0
96

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
dogustan_yillar_sonra_gelen_sasirtan_itiraf_tarkanin_annesi_beni_evine_aldi_1653380705_5932.jpg

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın "Geççek" şarkısına karşılık çıkardığı "Geçmiyecek" parçasıyla gündem olan Doğuş, günlerce konuşulmuştu. Gönderme yaptığı düşünülen şarkıcıdan şaşırtan itiraf geldi. Zor durumlarda geçirdiği zamanlarda Tarkan'ın evinde ağırlandığını ve annesi tarafından davet edildiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Doğuş, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Tarkan'ın "Geççek" parçasına yanıt olarak yayınladığı düşünülen "Geçmiçek" adlı çalışması polemik oluştururken, Doğuş itiraflarda bulundu. Tarkan'ı çok sevdiğini ve evinde kaldığından bahseden şarkıcı, bana yapılan iyiliği unutmam sözlerinin altını çizmesi dikkatleri üzerine topladı.

1PuYX_1653380824_7317.JPG
tarkan ve doğuş

TARKAN'IN ANNESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda konuşan ünlü şarkıcı Doğuş, geçmişte yaşadığı aile içi sıkıntılar yüzünden çocuk yaşta sokaklarda kaldığını daha önceki röportajlarında dile getirmişti. Olayın ayrıntılarına ilişkin bilgiler veren şarkıcı, Tarkan'a olan hayranlığının annesi Neşe Tevetoğlu'ndan kaynaklı olduğunu belirtti.

O9CmH_1653380736_1822.JPG
tarkan ve annesi neşe tevetoğlu

"TARKAN'A OLAN SEVGİM ANNESİNDEN KAYNAKLI"

Sokakta yaşadığı günlerde Tarkan'ın annesinin kendisine yardım edip evine altığını söyleyen ünlü şarkıcı "Tarkan'ı severim ben çok severim. Tarkan'a olan sevgim annesinden Neşe teyzeden. Ben sokaklarda kaldığım dönemlerde Neşe teyzenin evinde 10 gün kaldım. Orada yaşadım." ifadelerini kullandı.

ddAzK_1653380804_0455.JPG
tarkan ve annesi neşe tevetoğlu

"BANA YAPILAN İYİLİĞİ UNUTMAM"

Doğuş "Bir şekilde bir yerde karşılaştık 'Gel bakayım oğlum sen' dedi. Allah bin kere razı olsun. Allah uzun ömürler versin. Ben yapılan iyiliği unutmam." açıklamalarıyla şarkısının ona tepki olmadığını belirtmeye çalıştı.

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt