Dohtur Bey komik yazilar, hekim, diyet, espiri, birazda gülelim, ile ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz 1549142382 1549142382 dohturbey5c560972528d4dohturbey5c560972528d4 dohturbey5c560972528d4 DOHTUR BEY! Verdiğin perhize budur gayratım, diğer taraftan uyameyom dohtur bey! Üç sepet yumurta sabahtan kahvaltım, Teker teker sayameyom dohtur bey! İki leğen pilav bir yayık ayran, İster yağlı olsun isterse yavan, Yanına kesiyom beş kilo sovan, Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey! Üç tencere bamya yerim ben şinci, Yirmi tas su içip azıcık koşinci, Her yanım sökülür karnım şişinci, Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey! Şinciye acımdan şimdiden ölürdüm, Sağolsun komşular gönderir dürüm, Bir guzudan fazla yiyemem, var sözüm, Ayıp olur cayameyom dohtur bey! Bazı eksik geliyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyoz sarma, Onuda mı yedin diye hiç sorma, Utanıyom deyemeyom dohtur bey! Günde iki çuval unum gidiyo, Avradım her sabahtan ekmek ediyo, Bir gazen fasilye gönül ye deyo, Artırmaya gıyameyom dohtur bey! Senede gırk dönüm sebze bahçesi ekerim, Benden diğer kimse yemesin derim, Gavunu, garpuzu gabuklu yerim, Aceleden soyameyom dohtur bey! Bilmem bu işin sonu nereye gider, Buyumuş gısmetim, buyumuş gader, Bir günde yediğim işte bu gader, Daha artı yiyemeyom dohturbey Alinti