Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

doktor azeri olursa

doktor azeri olursa
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
doktor azeri olursa Tık, tık, tık ​ Gelesen ​ Selamlar doktor bey ​ Salam Sabahın heyır ( Selamlama, iyi sabahlar) ​ Sabahları salam yasaklanmış mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı hekim bey? Neyse zaten hasta olan kızım Bir muayene ederseniz ​ Gızım sen yahşi birine ohşayırsan ( Kızım sen iyi birine benziyorsun) ​ Neee! Benim kız kimi okşuyormuş? ​ Valla kimseyi okşamıyorum baba! ​ Sus kız, hekim yalan mı söylüyor? Ellerinde pişik var, ordan anladı her hâlükarda hııı? ​ Pişik ele degel kucaga yaraşır ( Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı) ​ Doktor sen ne diyosun ya ​ Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?) ​ Beygir mıyız biz, haradan gelelim? Bak böyle konuşmaya devam edersen kötü olucak doktooor ​ Kızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem ( Soyun kızım, sırtını dinlemek istiyorum) ​ Babaaa ya, bu adam sırtıma kimin kulağını asıcak yaa Ben sırtımda kulak falan istemem, büüeeee ​ Kızımı ağlattın ​ Men indi dayandıraram Maragım kabardı neçe ağlarsan? (Ben hemen durdururum Merak ettim, niye ağlıyorsun?) ​ Bak hala ne diyo baba yaaa ​ Ağlamasan balam Baban yaşlıdır, dözebilamaz (Inleme çocuğum, baban yaşlıdır, dayanamaz) ​ Lan artis doktor, küüüüüüüüüüüüt ​ Özümü itirdim Daglara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden oynar gözüme yumuruk gelende ​