Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

doktor bey oglum :)

doktor bey oglum :)
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
doktor bey oglum hekim bey,koluma şöyle yaptım mı acıyor? yapma öyle 1) hekim (kapıdan giren ihtiyar teyzeye şikayetini sormak için)neyiniz var teyze? hasta ne bilileyim doktor muyum ben? doktorhönk 2) doktorneresi ağrıyor? hastaher yerim ağrıyor hekim hekimen çok neresi ağrıyor peki? hastabilmem her yanım ağrıyor,pek kolum bacağım tutmuyor işte hekim 3)genç hekim(erkek)şikayetiniz nedir? ihtiyar teyze(hasta)sen anlamazsın evladım kadın hastalığı hekimhönk hasta:çok çocuğumuz var çare bul doktor doktor:size bir ilaç vereceğim bunu rahmin ağzına yerleştirin birkaç gün sonra hasta:kocamın midesi bulanıyor hekim:ne yaptınız hasta:sizin dediğinizi yaptık valla verdiğiniz ilacı rahminin ağzına yerleştirdik doktor:kocanız gelsin doktor:buyrun beyefendi adınız nedir? adam:rahmi doktor: şikayetiniz nedir teyzecim? yaşlı teyze: ne? doktor: şikayetiniz diyorum, neyiniz var? yaşlı teyze: neee? hekim (yüksek sesle): nereniz ağrıyoo? ihtiyar teyze: yavrum ne bağırıyon, sağır mıyım ben? hekim: e duymuyonuz beni ihtiyar teyze: duyuyorum, duyuyorum da anlamıyorum doktor: ! bilek ağrısıyla ortopedi uzmanına gidilmiştir ama doktor biraz şuursuz çıkmıştır drnedir şikayet? mbbileğim ağrıyor drson günlerde psikolojik durumunuz nasıl? mbbileğimi keseceğim diye gelmedim,bileğim ağrıyor diye geldimasıl sizin psikolojik durumunuz nasıl? hekim: peki ailenizde onemli bir rahatsizligi olan var mi? babaniz, anneniz örneğin? hasta: (ayaga kalkar)kardesim bak, annemi bu ise karistirma!!!! hastanin esi: bey, yanlis anladin, cocugun kotu bir niyeti yok nasıl olursa olsun hekim: bunlari sormamiz lazim beyefendi, hastaliginiz acisindan onemli bilgiler bunlar hasta: ben anama söz soyletmem bir hastadan hikaye alırken karşılaşılan durumaynen şöyle: teyze sen hiç guatr oldun mu? refakatçi:değil onda değil beyinde guatr var teyze guatr beyinde olmaz boyundaki bir bezin büyümesidir o,hatalı data vermeyin refakatçikıs kıs gülerek)değil oğlum onu biliyoruz onun beyi hasan da guatr var ne şikayetiniz var? heç dadım duzum yoh, tohtur hanım nası yani? yanğırlarım ağreyoo, gafam fıllanıyoo, döşüm gicişiyoo ??? ilk kez ufak çapta bir ameliyat geçirecek olan hasta ve hekim civanim; hasta : fazla korkuyorum narkoz falan, ölmem dimi ? (panik son safhada) hekim : korkudan mi ? narkozdan mi ? aha ahaahaa adoktorbeyoglum5c564d10a060fgifalt hahaha hahaha hahahahhahaa (adam kekeler gibi gülüyo) hasta: (herkes komik anasini satayim!) sinirden ! doktor : (ciddileşir, biz buna insanlar arasinda xxx olmakta diyoruz) bu hastalik öldürmez ! hasta : siz ve tatminkar olmaktan çok uzak yanitlarinizdan bahsediyorduk ? ne hastaligi ? başka doktor bulunur akciger kh ameliyatı oldukdan kısa bir vakit sonradan gögüs uzmanı bir doktorla yapılan sohbet esnasında a sizmiydiniz hedenin bahsettiği kişi +ne bakımdan pardon akciger ameliyatı olan,filmlerinizi görmüştüm de +aa evet benim nasısınız hemen ameliyat sonrası yanii +ameliyat baya zor geçmiş dr baya gerginlik yapmışlar ama ben gayet iim tam olarak ne yaptılar size ameliyatta +valla bilemiycem,zira baygındım ameliyathanede: dr: müzik eşliğinde kesicez seni, sever misin rap? tdp: ehm şey farketmez doğrusu anestezist de gecikti kolu ve bi kısım gögsü agrıyan penumbral bir ortopediste gider ve kendini gösterir doktor bey kolum agrıyo gögsüme de vuruyo fln filan hmmm (mr sonuclarını inceler) (sessizce bekler) walla mr de bisey gözükmüyo ee ozaman benim neyim var hekim bey?? senin sikayetin subjetkif canım nasıl yani?? sana ööle geliyo ?  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt