Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doktor İtirafları

Doktor İtirafları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kralsalih; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; Ülke: Almanya
Dr itirafları Askerdeyken sağlık kontrolünden geçirilmiştik İdrar tahlili için hepimize plastik bardaklar verilmişti Erlerden biri bunun üstüne doktora: Bunları neresine değin dolduralım?diye sormuştu Doktorun cevabını aynen yazıyorum: Bize azıcık dudak payı bırak da içerken üstümüze dökülmesin

polatefeali; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 46; İl: Adana
Bir arkadaşımın hekim babası anlatmıştı Bir klinikte çalışıyormuş ve hiç abartısız her gün ihtiyar bir çift tetkik olmak için geliyormuş Bağlı kovmak olmaz, her gün tetkik ediyor, ilaçları bittikçe yeni reçeteler yazıyorlarmış Bir gün ihtiyar teyze yalnız gelimiş Klinikteki cümbür cemaat şaşırmış Merakla sormuşlar Teyzenin cevabı: Amcanız bugün birazcık hasta, o yüzden gelemedi

ayıklapirincintaşını; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 32; İl: Ankara
Muayeneye gelen hastalar beni potansiyel güvey olarak mı görürler bilinmez ama kontrole daima süslenmiş, püslenmiş, bayram çocuğu kılıklı bir hanımla gelirler Önceki gün yaşlı bir teyze kontrole torunuyla birlikte geldi Torun yeni gelin gibi göz süzdü, bilindik tavırlar Bu durumu diğerlerinden ayırıp beni dumur eden kısım şöyle gelişti: Torun masadan bir kağıt aldı, üstüne adını ve telefonunu yazıp bana uzattı, Ivedi bir şey olursa ararsınızdedi! Nasıl yani? Ivedi bir şey olursa siz beni arayacaksınız! Benim sizi aramam için nasıl bir aciliyet olabilir?

Doktor bir arkadaşım anlatmıştı;Bir adam on yaşlarındaki çocuğunu nefes darlığı çektiği için muayeneye getirmiş Tetkiklerden daha sonra nefes borusuna zorlama yapan bir bitkiler saptama edilmiş Heyet halinde çocuğun babasına durumu anlatmışlar Adam sonuna kadar ağırbaşlı ağırbaşlı dinlemiş Bizimkiler de meseleyi anlatabildikleri için sevinmişler Adam ansızın, Yani derhal pekmezi kaynatıp içirsek açılmaz mı?diye sormuş

parisşiirgibi; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl:Ankara 01052006
O doktor gömleğiyle kendime güvenim öyle artıyor oysa, herkes bana bakıyor sanıyorum Çıkardığım anda omzum düşüyor, tehlikesiz bakışlarım sönüyor Bir yasa çıksa da bitmiş gömlekle gezsem

gsimera; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 34; İl:İstanbul 26102005
Dört yıl SSK doktorluğunda duyduklarınızı diğer hiçbir yerde duyamazsınız Ne yedi?sorusunun cevabı, Her zamankindendir İlaçlar bitti mi?dediğinizde, Ağır gelir diye kestikderler Her gün Allah belanızı versindiye dua ederler Paranızı biz veriyoruzdiye küfür ederler Kimse bilmez ama gecede 450 hasta bakılır Yirmi dört saat hiç uyumaz o hekim

drklm; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 23; İl:İstanbul 14032006
Tıp fakültesinde öğrenciyim Tıp öğrencileri olarak hastalara uygulanan tıbbi prosedürleri izliyoruz Bilhassa hastaya acı veren işlemlerde çoğu arkadaşım hastanın çok acı çektiğini düşünüp kendilerini kötü hissederken ben sadece yapılan işleme odaklanıyor ve hastalar için zerre kadar endişe hissetmiyorum Galiba berbat bir hekim olacağım

papadoc; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 40; İl:İstanbul 21012006
Özel bir hastanede uzman hekim olarak çalışıyorum Muhasebe elemanları beni pinti ve küçük hesaplar peşinde koşan biri olarak görmesinler diye minik sürekli vergi iade fişlerini yazmadım Itibar kayda değer Fiilen her fişi kâğıda dökmek isterdim Boşuna gittiler diye üzülüyorum

çingene75; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; İl:Samsun 11102005
Bir hekim gözüyle yurdumdan insan manzaraları Tüm hastalar acildir, üç yıldır dizi ağrıyanlar dahil! Acele olmayanların mutlaka yetişmeleri gereken otobüs, evde kalmış bebek gibi mazeretleri vardır hemen hemen tümünün ayaktan girip kafadan meydana çıkan, tıp fakültesinde bize anlatılmamış tarzda ağrıları vardır Çoğu, Bak beni eyi muyane et ha!der Çoğunlukla siz reçeteyi kapatınca aniden ana rahatsızlıklarını hatırlarlar

cimridoktor; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 40; İl:Ankara 26092005
Bir hekim olarak en çok zoruma dışarı giden şey başka bir doktora vizite ücreti ödemektir En çok hoşuma giden şey diğer bir doktorun bana vizite ücreti ödemesidir En çok sinirlendiğim şey ise hastaların bir kere vizite ücreti ödedikten sonra onlarca defa bedava denetleme muayenesi istemesidir

daimasadık; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl:İzmir 25082005
Doktorum Tüm gün çalıştıktan daha sonra eve geldiğimde iki veya üç hasta komşu ile karşılaşıyorum Başlıca bu durumu ağırbaşlı karşılayıp yadırgamıyorum Çünkü bizde Bedava mezar bulsa yatarpsikolojisi var Ortamda bi hekim varken mutlaka bi hastalık bulunur, bulunmasa da uydurulur ve check up'tan geçilir Ama geçen gün gelen komşumuzun, karın ağrısını incelemek üzere gaita (kaka) analizi yaptırması gerektiğini söylediğimde, Ben senin tuvaletine yapayım, sen ordan alıp hastanede inceleme yaptırırsındemesi üstüne artık ağırbaşlı karşılamamam gerektiğini anladım Fakat bu değin da olmaz ki!

evrimleşendoktor; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 28; İl:İstanbul 07072005
Bilirkişi hekim olduktan daha sonra iki ay değin işsiz kaldım Evde oturup birkaç özel işimi halledeyim derken başıma neler geldi biliyor musunuz? Kocamın beni aldattığını, babamın annemden başka 4 kadınla beraber olduğunu, kız kardeşimin bakire olmadığını, kocamın sigara içtiğini, arabamı gece çizenin kocamın kız kardeşi olduğunu öğrendim! ev hanımı olunca gözlerim açıldı yani! *

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt