Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

doktor olmak istiyorum

doktor olmak istiyorum
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
selamlar ben 16 yaşında bir bayanım ve doktor olmayı cok istiyorumFakat beni kan tutuyor kandan korkuyorum
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz nasıl cesaret edebilirim Ayrıca doktorluk eğitimi hakkında bilgi istiyorum desteğiniz icin şimdiden teşekkurler

Similar threads

selamlar ben 16 yaşında bir bayanım ve doktor olmayı çok istiyorumFakat beni kan tutuyor kandan korkuyorum Bu konuda asistan olabilir misiniz nasıl yiğitlik edebilirim Ayrıca doktorluk eğitimi hakkında veri istiyorum desteğiniz için şimdiden teşekkürler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
anne olmak istiyorum bende anne olmalıyım anne olmak istiyorum selamlar ben 25 yaşında 35 yıllık evli bir bayanım biz eşimle 152 yıla yakın korunduk ilaç,iğne vs gibi şeylerle değil biz çocuk istiyoruz takriben 14 aydır fakat olmadı işte doktor birşeyin değil dedi son iki aydır daha titiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
merhaba ben lise son oğrencisiyim ve universite sınavına giricem yalnız bolum onusunda kararsız kaldım eskiden uluslararası ilişkiler istiyodum şimdiyse uluslararası lojistik kafama daha yattı ancak şoyle bişey var uluslararası lojistik gorduğum kadarıyla sadece ozel uni lerde var sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Albert Schweitzer Biyografisi Albert Schweitzer Hayatı Albert Schweitzer kim Albert Schweitzer hakkında bilgi Albert Schweitzer (d 14 Ocak 1875 ö4 Eylül 1965) 1952 Nobel Barışma Ödülü sahibi Alman humaniter doktor, filozof, müzisyen, teolog, hayvansever, antinükleer aktivisttir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
İbnİ Sinanın Fiziksel Ozellikleri Nelerdir İbnİ Sinanın Fiziksel Ozellikleri Hakkında Bilgi İbni sina tıp ilimin başlangıcını oluşturan alimlerdendir İbni Sina 980 yılında gunumuz Ozbekistanında yer alan Buhara yakınlarındaki Afşana kentinde doğduBuhara'da iyi bir eğitim aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt