Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doktor tavsiyesi istiyorum

Doktor tavsiyesi istiyorum
0
90

Similar threads

ebeveyn kontrollü bisiklet tavsiyesi olan varmı Merhaba, oğlum hemen 22 aylık ve sitemizin kapalı spor sahası var Orada ebeveyn kontrollü bisikletle gezdirmek istiyorum sizce az önce erken mi? üstelik kullanan ve memnun kalan varmı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Rendem köreldi var mı tavsiyesi olan Eminim hepiniz yeni bir rende al diyeceksiniz lakin bugün pazar ve bu saatte de çıkamam, rendeyi de kullanmam lazım acil, var mı yararlı bir tavsiyesi olanrendemkoreldivarmitavsiyesiolan5c59bdc956a4balt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
mama sandalyesi tavsiyesi olanlar ???? Kızlar bebeğime mama yedireceğim zaman şu aralar sandalyemiz yok ve olağanüstü zorluk çekiyoruz Böylece bir hareketli bebeğim var oysa kahvaltı yada yemek yemek sonrası mutfağı arındırmak bundan böyle bana gaddarlık geliyor E maddi durumlarda cümbür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Diyet Hurma Tatlısı (Diyetisyen Doktor Tavsiyesi) Tarifi İçin Malzemeler *5 Adet hurma *1 çay kaşığı bal *56 adet ceviz yada fındık *Hindistan cevizi Diyet Hurma Tatlısı (Diyetisyen Doktor Tavsiyesi) Tarifi Yapılışı Hurmaları çekirdeklerinden ayırıp fındık ya da ceviz ile birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
doktor azeri olursa Tık, tık, tık ​ Gelesen ​ Selamlar doktor bey ​ Salam Sabahın heyır ( Selamlama, iyi sabahlar) ​ Sabahları salam yasaklanmış mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı hekim bey? Neyse zaten hasta olan kızım Bir muayene ederseniz ​ Gızım sen yahşi birine ohşayırsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt