Aydın'ın Didim ilçesinde acil servisi hekimi Doğancan Kılıç'a kafa atan ve hür kalan saldırgan kamuoyu baskısıyla yine gözaltına alındı.
Bir gün sonra yine gözaltına alındı
Olaydan 11 saat sonra özgür kalan kuşkulu T.D., güvenlik kamerası manzaralarının basına yansımasıyla Didim Cumhuriyet Savcılığı yine harekete geçerek yakalama kararı çıkardı. T.D. bir gün sonra ilçe emniyet müdürlüğü takımları tarafından yine gözaltına alındı.
Bahse ait yazılı açıklama yapan Didim Cumhuriyet Savcılığı, açıklamada şu sözlere yer verdi:
'18 Aralık tarihinde Didim Devlet Hastanesine isimli muayene süreçleri için sevk edilen kuşkulu T.D. acil serviste vazifeli tabibi yaralaması olayı sonrası kuşkulu gözaltına alınmıştır. Gözaltı süreci sırasında mağdur tabip için alınan süreksiz raporda yer alan tespitler üzerine kuşkulu hür bırakılmıştır. Lakin daha sonra ortaya çıkan kamera imajları ve yeni kanıtlar üzerine soruşturmayı bu yeni kanıtlarla birlikte yürütmek ve olayı tekrar kıymetlendirmek üzere gözaltı talimatı verilmiştir. Kuşkulu 19 Aralık yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık görevlisine yönelik gerçekleştiren bu akın ile ilgili Didim Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma süreçleri toplanan meczuplar ve belge kapsamı çerçevesinde titizlikle yapılmaktadır'
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.