Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doktorun Talebi: Kurşun Geçirmez Yelek, Miğfer ve Nefsi Müdafaa İçin Silah!

Doktorun Talebi: Kurşun Geçirmez Yelek, Miğfer ve Nefsi Müdafaa İçin Silah!
0
85

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Konya’da vazifeli hekim Ekrem Karakaya’nın misyon başında katledilmesi sonrasında bir hekim, Vilayet Sıhhat Müdürlüğü’ne dilekçe ile talepte bulunarak misyon başında kendini korumak için çeşitli güvenlik araçlarını talep etti.

Doktorlar tedirgin

Son günlerde Türkiye’de sıhhat çalışanlarına yapılan ataklar güzelce arttı. Son olarak Konya Kent Hastanesi’ndeki olay, bardağı taşıran son damla oldu.

Sözcü’den Latif Sansür’ün haberine nazaran; Doktor E. Ş., Sıhhat Vilayet Müdürlüğü'ne dilekçe yazarak, misyonda kullanmak üzere, kurşun geçirmez yelek ve miğfer, biber gazı, elektro şok aygıtı ve saldırgana karşı nefsi müdafaa için silah istedi. E.Ş., dilekçesinde şunları söyledi: “Onkoloji, bilindiği üzere kanser hastalığı ile ilgilenen bir bilim kısmıdır. Kanser tedavisi verdiğimiz hiçbir hastaya düzgünleşme garantisi verememekteyiz.

‘Korunmak için teçhizata gereksinimim var’

Bu süreçte, ‘benim yakınımı iyileştiremedin, verdiğin tedavi yüzünden hastamı kaybettim' diyen biri yahut bir ruh hastası tarafından öldürülme riski taşımaktayım.” Korunmak için teçhizat talep eden E.Ş., mümkün bir silahlı hücuma karşı hayati organlarını korumak için ‘kurşun geçirmez bir miğfer ve yelek' istedi. Saldırganı etkisiz hale getirmek için biber gazı ve elektro şok aygıtı talep eden tabip, “Olası silahlı bir akın durumunda nefsi müdafaa gereği saldırgana karşı koyabilmek için bir adet ‘silah' istiyorum” dedi.

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt