Dolmuşcu sözleri aşağılama sözleri aşağılayıcı komik sözler dolmuşçu sözleri kızları aşağılayan sözler kızları onur kırıcı Dolmuscu Kültürü Her meslegin bir rajonu var; bizim de hepsine saygimız var! Ama felsefi (!) açidan bakarsak, en can alici edebiyat, minibüs kültürüne kurulmuş olan ve herbiri hayatı anlatan anlamsız sözlerden oluşuyor V8 'i yolda, kızı kolda severim! Kız dediğin taktın mı kola yakışmalı, çaktınmı duvara yapışmalı! Yalnız Kurt! Ela gözlümün nazına, hastayım fordun aragazına! Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım; Gözlerin hoş lakin bakmasını bilmiyosun! Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta! Şöför dediler, kızı vermediler! Servet değil, alınteri Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2 vitesi Kolla beni şerit değiştiriyorum Rahmetlide sollardı Bu arabada ABS var Mazda NaMAZDA Rampada geçme beni düzlükte düzerim seni Baktım otomobil kıyak, karı da kıyak, dedim ne but! Alırsın Ford, olursun lord Alırsın Skoda, kalırsın yolda Alırsın Chevrolet, yuvarlanırsın şarampole Aldım Peugeot, oldum peuzeot Opel Corsa, Toyota Corona Ceketi atarım asvalta yatarım Bir kavanoz reçel bunlarda geçer Babam Sağolsun Alem bana ben sana hasta