Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dolmuşta olan komik olaylarr lütfen okuyun:):)

dolmuşta olan komik olaylarr lütfen okuyun:):)
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
dolmuşta olan komik olaylarr lütfen okuyun 1) Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduudemisti Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı, ancak ondan daha sonra dolmuşca yarıldık zaten 2) Sahil yolundan bostancı istikametinde gitmekte olan dolmuşa yasli bir hanımefendi binerbayan tam bir eski istanbul hanimefendisidir Lüzum giyimi, gerek oturusu, lüzum konusmasindakı kibarlik ile çevresindekilerin saygi ve ilgisini ceker Teyzemiz gitmek istedigi yer icin parayi uzatır: Pardon beyfendi, rahatsız ediyorum lakin suradan bir suadiye uzatırsanız cok memnun olurum Ast hanfendi, ne rahatsızlıgı para şöföre uzatılır ve gezi devam eder Yaslı ve kibar teyzemizin kıbarlıgı, sık giyimi ve guler yuzu diger yolcuların icini ısıtmıstır az daha Suadiye'ye gelindiginde teyzemiz inmek ister ve bunu şöföre yine o kibarlıgı ile bildirir: Pardon şöför bey, mumkunse musait bir yerde indirir misiniz? şöför saga yanasır ve kapıyı acar lakin arac hala yavasca hareket halindedir Teyzemiz yaslı olması nedeniyle inemez ve dolmuşun ayrıntılarıyla durmasını bekler Ama şöför acelesi varmıscasına yavasca ilerlemekte ve bayanın inmesini beklemektedir Dolmuşun bir turlu tamamen durmamasına kızan kibar teyzemiz şöföre seslenir: Ulan parasutle mı inicez! 3) Yolcu: Çok Iyi bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: Buyrun size değer yok lakin! 4) Yolcu musait bi yerde inmek ister lakin dili surcer; Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : Niye sen mi kullancan 5) RumeliHisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz Adamın biri Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya dominant: Emrindeki abi ayıp ettin al götür senden değerli mi? 6) (Mekan bornovaevka 4 otobüsü izmir) otobüs tıklım tıklımdır ve arka kapıya kadar ilerlemek imkansızdır şöförün insafına sığınıp ön kapıdan inmeye teşebbüs eder bir teyze Şöför bey ön kapıyı açar mısınız? Niye hava mı alcaanız? 7) Ankarada otobüslerin kartlı değil biletli olduğu bir dönem Good fellas ve ben sabaha kadar üniversitede gireceğimiz birincil sınava çalışmışız Otobüse bir adam biner Çekingen, sıkılgan bir tavırla şöföre; Afedersiniz şöför bey biletim değil, acaba ineceğim duraktan alabilir miyim? Şöför: Istersen yolculara bir sor Adam: Afedersiniz yolcular biletim değil, acaba inceğim duraktan alabilir miyim!!  

858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt