Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dolmuştan İnmek İçin Söyelenebilecek Müthiş Komik Sözler

Dolmuştan İnmek İçin Söyelenebilecek Müthiş Komik Sözler
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dolmuştan İnmek İçin Söyelenebilecek Müthiş Komik Sözler Şöför bey inecek var Müsait yerde mi? eeevet Abi durakta salla bizi Şöför bey mükemmel bir yerde indirir misin ! (Gerçektir yaşanmıştır) Şöfor de ; Size bedel değil fakat teyze ! der ve indirir Müdür bizi sağda tükürüver Hadi artık inek +Ne ineği lan ne diyon sen? Artık İnek diyom İnek +ulan kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek sensin lan inek! Abi ışıklarda indirir misin? Niçin karanlıktan korkuyor musun? Hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? Şöför amca: İlerde cami var hacım orda indireyim mi seni? şöfööörr sağda silkele bizi buyur abi? indir laaan Sigorta hastanesinin önünden geçerken Abi beni sigortada bırak Sağda inebilir miyim? Soldan inilmiyor zaten kardeş Şu parayı şöföre uzaltırmısınız ? denmesi Ne uzaltıyoruz, bayıltacağım bu laf yüzünden birisini bir gün Al sana uzalttım işte ! Töbe töbe, günaha sokar insanı bunlar  

858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt