Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doludizgin Yıllar (Aslı Gungor) - Ucurumlar

Doludizgin Yıllar (Aslı Gungor) - Ucurumlar
0
113

Similar threads

Aslı Gungor Son Opucuk şarkı sozleri Bu sana veda ederken son bakış, son gulucuk, Bu sana kalbimden kopan son opucuk Sana yıllar yılı buyuttuğum aşk Ne yazık ellerinde artık kucucuk Sandın ki ne yaparsan yap yanındayım ben Acıyı ihaneti taşımak zorundayım ben Yapamam gidemem sandın ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Aslı Gungor Şarkı Sozleri Aslı Gungor Albumleri Aslı Gungur Şarkıları Aşk Her Şeye Değer Oyle bir ruyaydın ki Sadece bir kez gorduğum Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldun Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldum Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ayrılık şiirleri, ayrılık ile ilgili şiirler, ayrılık acısı şiirleri, ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
508
ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak guc verirdin bana Ama inandıramadım seni Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Aşk icin yazılan şiirler Aşkı en guzel anlatan şiirler yer alacak sayfamızdaAşk şiirleir arıyorsanız yada cok beğendiğiniz aşk şiirleir varsa bildiğiniz bizimle paylaşabilirsiniz arkadaşlar En guzel ve en yeni aşk şiirleri; HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni cektiği kadar ağırsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt