Dolunay soysert aşk değil diyordum, varmış dedi AŞK DEĞIL DİYORDUM, VARMIŞ' 1548618628 1548618628 dolunaysoysertaskyokdiyordumvarmisdedi5c4e0b89122dfdolunaysoysertaskyokdiyordumvarmisdedi5c4e0b89122df http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdolunayayay&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg OYUNCU DOLUNAY SOYSERT, 30 YAŞINA DEĞIN AŞKA İNANMADIĞINI, FAKAT EŞİ SİNAN TUZCU KARŞISINA ÇIKTIĞI VAKIT AŞKIN VAR OLDUĞUNU KENDİSİNİN DE KABUL ETTİĞİNİ SÖYLEDİ Türkmax kanalında yayınlanan Serra Yılmaz'ın yemek programına misafir olan Dolunay Soysert, Adanalı olduğunu ve yıllarca aşka inanmayan bir kişi olduğunu anlattı 'O dek uzun bir vakit böyle bir şey olduğuna inanmadım ama, bu bir kırılma noktasıydı ve Sinan karşıma çıktı' diye konuşan Dolunay Soysert, gençlik yıllarında çağına isyan eden bir genç kız olduğuna değindi 'Çağıma isyan ederek büyüdüm 30'lara değin isyan edince en ince ayrıntısına kadar o duygularımı yitirmiştim Ben biriyle beraber olamam derdim Aşk değil, ırk hayat arkadaşlığı yapar diye düşünürdüm Yok, varmış Boşu Boşuna yazmamışlar' diyerek bir oyunda tanıştığı Sinan Tuzcu ile 2 yıldır hoş bir evliliğinin bulunduğunu söyledi Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu ile tanıştıktan sonra birincil zamanlarda uzaktan durduğunu ama eşinin ısrarcı davrandığını belirterek, nasıl ikna olduğunu şöyle anlattı: 'Birlikte bir oyunda oynuyorduk Yakın arkadaştan girdi, zorlamaya başladı Bir gün rezil olma pahasına kalabalık bir prova esnasında yavaş yavaş yaklaştı ve herkesin ortasında öptü bir anda salonda provadaki cümbür cemaat alkışlamaya başladı 'Öyle rezil olunmaz, böyle olunur Şu Anda çıkıyor musun, çıkmıyor musun' dedi Başladık ve fazla seri şekilde evliliğe götürdü Bilinen bir birimizi ve oydu, daha artı oyalanacak bir şart yoktu, evlendik' 2 yıldır mutlu bir evliliğinin olduğunu anlatan Dolunay Soysert, bu hikayeyi çocuklarına keyifle anlatacağını açıklama etti Jurnal hayatta başkalarını sıkmamaya çabaladığını bildiren Soysert, kendisine dair ise sert kuralları olduğunu ifade etti geccecom