Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dolunay Soysert cahide sonkuyu oynamak istiyormuş

Dolunay Soysert cahide sonkuyu oynamak istiyormuş
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dolunay Soysert cahide sonkuyu oynamak istiyormuş 1548612969 1548612969 dolunaysoysertcahidesonkuyuoynamakistiyormus5c4df56d8eb24dolunaysoysertcahidesonkuyuoynamakistiyormus5c4df56d8eb24 http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdolunaysoysert6ekimmm&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ‘BENİM ANNEM BİR MELEK’ ADLI DİZİDE ECE ROLÜYLE İZLEDİĞİMİZ DOLUNAY SOYSERT, HAFTA SONU'NA KONUŞTU Son dönemde ‘Benim Annem Bir Melek’ adlı dizideki Ece karakteriyle gündeme gelen ve kayınvalidesi Neriman’ rolündeki Oya Başar’la yaşadığı çekişmelerle herkesi güldüren Dolunay Soysert, oyunculuğunun önceki döneminde komediden uzakta karakterlere bürünmüştü ‘Cumhuriyet’ filminde Atatürk’ün eşi Latife Bayan’ı, ‘Buluşma’ adlı oyunda Marilyn Monroe’yu, ‘Mavi Gözlü Dev’ filminde Piraye’yi canlandıran Soysert, yeni hedefini şu sözlerle açıkladı: “Gerçek şu fakat, bugüne değin farklı dönemlerin kadınlarını oynadım Bunlar fiilen de sorumluluğu olan rollerdi Bugün kendimi bulmamda bana yardımcı olan kadınlardır bunlar Benim aslında oyunculuk konusundaki hakiki maceram Latife Hanım’la başladı, Piraye ve Marilyn’le devam etti Onlar benim kadınlığımı geliştirdiler Marilyn’den de fazla şey öğrendim İçindeki fırtınaları, hüzünleri, beni diğer yerlere götürdü Hemen Cahide Sonku’yu çağırıyorum Bu yaşımın bütün zamanı Şu Anda bir sinema filminde Cahide Sonku olmak istiyorum Sonku, çok derin bir karakter Bambaşka bir hayat onunkisi İçkili, eğlenceli, çılgın doymuş bir dünyanın bu acıklı kadınını mutlaka bir sinema filmine taşımalıyım Dilerim bu isteğim en kısa zamanda gerçek olur  

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt