Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dolunay Soysert ile söyleşi

Dolunay Soysert ile söyleşi
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dolunay Soysert ile söyleşi dolunay soysert oyuncu koçluğu meşhur oyuncu işini sevdiğini ve uzun yıllar çalışağını söylerken dostça itiraflardada bulundu 'VÜCUDUMU UZUN SÜRE KULLANACAĞIM!' 1548638948 1548638948 dolunaysoysertilesoylesi5c4e5aea04052dolunaysoysertilesoylesi5c4e5aea04052 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdolunay05nisan&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BENİM ANNEM BİR MELEK DİZİSİNİN ECE’Sİ DOLUNAY SOYSERT: ‘KENDİNİ BIRAKMAYA MÜSAİT BİR İŞİM DEĞIL BU VÜCUDU UZUN VAKIT KULLANACAĞIM 55 YAŞINDAYKEN DE SOYTARIYI OYNAYABİLMEYİ HEDEFLİYORUM ONUN İÇİN DIKKATLI OLMAK ZORUNDAYIM’ Dolunay Soysert on parmağında on beceri olan sanatçılardan Sinema, tiyatro, televizyon dizileri, oyunculuk koçluğu, sunuculuğu, dublaj, seslendirmesi ve oyunculuğu, prodüktörlük Hepsini iyi yapmaya çalışıyor Oya Başar ve Ali Sunal, Tarık Ünlüoğlu ile birlikte Benim Annem Bir Melek’te döktürüyor adeta Soysert, oyunculuğun bir ego işi olduğunu düşünüyor ‘Sahnenin üzerinde iki takla atıyorsunuz Birileri ‘Aferin çocuğum’ diyor ve seviniyorsunuz, dünyanın en mutlu insanı oluyorsunuz’ diyor ve devam ediyor: ‘İnsanları güldürmeye ya da ağlatmaya çalışmak, doğal olarak beğenisini kazanmak neden bu değin manâlı, niçin alkışla mutlu oluyoruz? Kendimce bunların yanıtı değil!’ Kötü bir hayal fakat düşünün Birileri çıkıp Dolunay Soysert bundan sonra oyunculuk yapmayacak dediğinde ne yaparsınız? Vaaay Ne yapmış olabilirim acaba? Böylece bir şey yapmışım ama onları delirtmişim seslenmek fakat Savaşıma devam ederim galiba Beni oyunculuktan yoksun eden meselenin savaşını bırakmam sanırım Onu da ardına kadar yürütürdüm Siz oyuncu hala koçluğu yapıyorsunuz yok mi? Evet yapıyorum Şu aralar fazla da öğrencim değil Konservatuara hazırlıyorum gençleri POPÜLERLİK GEÇİCİ Latife Hanım, Piraye, Marilyn Monroe Kayda Değer dönem kadınlarını tiyatroda canlandırdınız Bu isimlerden hangisi olmak isterdiniz? Bunların hepsi ikon kadınlar Ama o ikonlarının altında hepsinin müşterek bir özelliği var, tümü de ezilmiş Latife Bayan seçmiş, seçilmiş, üzerine aldığı o bayan modeli sorumluluğu altında aşkını yaşayamamış Ayrıldıktan sonradan sessizliğiyle kendini ve geçmişini cezalandırmış ve susarak ölmüş bir bayan Marilyn Monroe’yu tanımayan bir adam değil dünyada Her Zaman akıllılığını ispat etmeye çalışan biri Aptal pozunu oynamış fakat iki sıkışmışlık arasında kalmış Piraye, dünyanın en büyük şairlerinden birinin ilham kaynağı Aşka ilham veren kadın Pek özgürlüğü yok edici birşey ki Hiçbiri elde etmek istemezdim Popüler olmamak gibi bir kaygınız var mı? Böylece bir derdim yok Popüler adı üzerinde geçici bir şey Bugün ben popüler olurum yarın başka biri Daimi popülerliği kimse sağlayabilmiş değil Tüketilebilen bir şeyin içinde neden ayakta durmaya çalışayım ancak? Dizi nasıl gidiyor? Uzun zamandır hiç bu dek hoş bir sette çalışmamıştım Egzersiz saatleri olağan Ahali huzurlu Akşam evlerine gidiyorlar İnsan gibi yaşayıp ve çalışabildikleri için mutlular ve bu sete de yansıyor Oya Başar nasıl biri? Fazla özel ve tatlı biri id Güya Oya Başar boşandıktan daha sonra fazla bambaşka oldu gibi Bence evliyken kapalıymış Şu Anda perdeler açıldı, biz onu görüyoruz Kapalı bir yaşantı sürüyorlarmışkanımca Ilk başlarda çekindim Çünkü kafamda Oya Başar efsanesi vardı Tedirginliğim beş dakika sürdü Beş dakikanın sonunda ‘Yeni bir arkadaş geliyor’ dedim Tartışarak güçleniyorum Dizideki gibi bir kaynanaya sahip edinmek istemezdiniz, değil mi? Kim ister ancak? Neriman’ı o kadar fazla katı yargılamıyorum da Her şeyi sevgi üzerinden çıkarak yapıyor O bayan sevgi üzerinden çalışıyor Bu diziden ne öğrendiniz? Birincisi insan ilişkileri fazla güzel yazılıyor Kapıcıyla bir dairede oturan birey karşılıklı sohbet ediyor, kahve içiyor Seyirciye de bunu kabul ettiriyor Bir röportajınızda ‘Kendime dair sert kurallarım var’ demişsiniz Ne seslenmek bu? Kendini bırakmaya müsait bir işim değil Bu vücudu uzun zaman kullanacağım 55 yaşındayken de hala soytarıyı oynayabilmeyi hedefleliyorum Onun için dikkat etmek zorundayım Yaşlanmaktan korkuyor musunuz? Korkmuyorum bundan böyle 30 yaşına girdiğimde büyük panik başlamıştı bende aniden her yaptığım işte nefis şeyler yakalamaya başladım Şimdi 40 yaşında birini oynama tecrübesini göz önünde bulundurmak bile heyecanlandırıyor beni Izaç nasıl gidiyor? Fırtınalı İki şişik egolu insanın hayatından bahsediyoruz İkimiz de sanatçıyız lakin ben duran bir ilişkiden sıkılırdım zaten Didin, sakinleş, tartış Hiç yıpratıcı değil Ben tartışarak güçlenirim Sessizliğin içinde yaşayacağın bir evlilik yaşamaktansa tartışarak bütünleşmeyi tercih ederim Eşim de böylece biri  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt