Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dolunay soysert'ten ilginç açıklama

Dolunay soysert'ten ilginç açıklama
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dolunay soysert'ten garip yorumlama dolunay soysert gebe dolunay soysert hamile mi soysertin çocuğu saç rengi soysertin saç rengi DOLUNAY SOYSERT'TEN ACAYIP AÇIKLAMA 1548611620 1548611620 dolunaysoyserttenilgincaciklama5c4df03241779dolunaysoyserttenilgincaciklama5c4df03241779 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdolunay255&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'BU ZAMANDA 'BENİM DE TÜRKAN ŞORAY KANUNLARIM VAR' DİYEN IRK BENİ DELİRTİYOR BU KANUNLAR ŞAHSI KANUNLARDIR ÇIKIP MİLYONLARLA PAYLAŞMAZSIN' 'Cumhuriyet' filmindeki 'Latife' rolüyle sinemaya adım atan Dolunay Soysert, bugünlerde atv'nin sevilen dizisi 'Benim Annem Bir Melek'teki 'sabırlı gelin Ece' rolüyle büyük beğeni topluyor 'Ihlamurlar Altında' dizisinden tanıdığımız Sinan Tuzcu'yla mutlu bir evliliği olan Soysert, mesleği ve özel hayatıyla ilgili sorularımızı tüm açık sözlülüğü ve samimiyetiyle yanıtladı Dizi devam edecek mi? Hiçbir şeyin garantisi değil oysa şimdilik reytingler iyi gidiyor Bu 'aile' öyküsüyle uzun yıllar ekranda olmak istiyoruz Bir anneyi canlandırıyorsunuz Reel hayatta çocuk özleminiz var mı? Evet istiyorum Çocukları çok seviyorum Zaten setteki çocuklarla da aram daima iyi olmuştur Anneleri yanlarında olmadığı süre acıkınca, üşüyünce, yorulunca size geliyorlar Bu yüzden iyi bir set annesiyim Çocukların setlerde olmasını doğru buluyor musunuz? Bilinçli anneler de gördüm, çocuklarını bu işe verirken nasıl bir işin içine girdiğini bilmeyen anneler de Sürekli yoklama altında tutulacaksa ve saatleri açıklanmış olucaksa işlenmiş Ama gece gündüz sete gelmelerini içten bulmuyorum Lakin bu konuda üretim şirketine büyük devir düşüyor Biz, çocuk oyuncumuz Ezgi'ye çok alıngan davranıyoruz Sette önceliğimiz onun sahneleri oluyor, beklemesin diye önce onları çekiyoruz KAYINVALİDEM BENİ SEVER * Özel hayatınızda da dizideki karakteriniz değin sabırlı mısınız? Hayır, asla değilim Herşeyi ivedi yapma merakı olan bir insanım Bu yüzden çok şey kaybettiğim zamanlar olmuştur Hataya meyilliyimdir Her lahza her tehlikeye maruz kalabiliyorum Rolünüz için etrafınızdaki kaynana ve gelin ilişkilerini gözlemliyor musunuz? Bizim jenerasyonda böyle bir kaynana ve gelin ilişkisi olduğuna inanmıyorum Altyapısı bu dek adaleli, ayakları üstünde durabilen bir kadının bu kadar sabırlı olacağını düşünmüyorum Eminim daha öbür yöntemleri olurdu Fakat o süre hikayemiz olmazdı Benim çevremde maşallah gelinlerin de dilleri son derece uzun Sizin kayınvalidenizle aranız nasıl? Dizinin ilk bölümünü annem ve kayınvalidem birlikte izledik Annem 'Dilin fazla uzundu En sonunda susturacak birisi çıktı' diye takıldı Kayınvalidem 'Benim gelinciğim katiyen böyle bir kız değil' dedi Çetin karakteri de dizide annesinin tüm yaptıklarına karşı gürültüsüz kaldığı için eleştiri alıyor id Muhakkak Çetin'in sessizliği de ders alınması gereken bir nokta Acaba bu dek fazla annecilik doğru mu? Dengeyi tutturmak gerekli Çetin'i, olaylar karşı tepkisiz kalışını çok kınıyor seyirci Erkekler de Çetin'in durumunu görüp kendilerine pay çıkarıyorlar TÜRKAN ŞORAY'A YARAMIŞ LAKIN Yeni oyuncuların birçok 'Benim Türkan Şoray kanunlarım var' diyor Sizin de var mı? Ben bu tarz kanunları çok demode buluyorum Türkan Şoray, dönem onu gerektirdiği için bunu seçmiş olabilir Fakat, bu zamanda 'Türkan Şoray kanunlarını benimsiyorum' diyen halk beni delirtiyor Bu kanunlar kişiye özel kanunlardır Kendi limitlerini kendin belirlersin Bunu da çıkıp milyonlarla paylaşmazsın X bir oyuncunun böyle bir tanımlama yapmasını ayrıntılarıyla magazinsel buluyorum Türkan Şoray için bu kanunlar çalışmış olabilir lakin AyşeFatma için çalışmıyordur Hem ben bu kuralları kabul etmiyorum Ayşe kimliğini oynayacaksa, Dolunay Soysert'in kuralları ne derece etkin olur? Bu tartışılır Oradaki diğer bir kimlik, Dolunay değil oysa o Benim de yapamayacağım şeyler var ama kimseyle paylaşmıyorum Örneğin ipin üstünde sevişemem, su aşağıda üç saat kalamam (Gülüyor) GÖRÜNCE 'NE HOŞ ERKEK' DEDİM * Eşiniz size birincil görüşte aşık olmuş Siz benzer duyguları yaşadınız mı? başta 'Ayşe' operasının provasında tanıştık Şapkasının altından mavi mavi gözleriyle bakınca, 'Ne hoş bir erkek' demiştim Ama evliliği düşünmüyordum Sizi nasıl ikna etti? Bırakın evliliği, flört etmeyi bile istemiyordum Çünkü aynı işte çalıştığım insanla ilişki kurmayı içten bulmuyordum Lakin kendine öyle güveniyordu ki Kadife kutularla önümde diz çöküyordu 'Evleneceksin, diğer çaren yok' dediğinde paniğe kapıldım Çevremdekiler karşı çıktı Benden bıksın diye neler yaptım, hiç oralı olmadı 'Fazla naz aşık usandırır' derler ya Sinan'ı bunların hiçbirisi kesmedi KISKANMIYOR SANIYORDUM Birlikte oynadığınız filmindeki gebe rolü eşinizi fazla rahatsız etmiş Neden? Sinan böyle bir psikoloji geliştirdi son zamanlarda Bir kadının gebe kaldıktan daha sonra bir yardımcının desteğiyle yaşaması, 9 ay baştan başa elini dahi kıpırdatmaması gerektiğini savunan bir erkek Ben gebe kaldığımda bile çalışmak istiyorum 'Bebeğim' dizisinde de hamile rolündeydim Fakat karşılıklı oynamıyorduk Eşiniz kıskanç mıdır? Evet, kuşkusuz kıskanç bir adamdır Ama, katiyen bellli etmez Hayatı burnumdan getirmez Mesela bir olayın üstünden bir ay geçer, 'Aslında ben seni o vakit kıskanmıştım' der Lakin o lahza kıskançlığı ile ilgili hiç tüyo vermez Bu huyu da beni çok güldürür Keza kadınlar kıskanılmayı çok isterler Uzun bir zaman Sinan'ın beni kıskanmadığını düşündüm İlişkimiz çabuk geliştiği için anlayamadım Tanıdıkça artık Sinan'ın neyi kıskanıp kıskanmadığını daha iyi anlayabiliyorum Kadınların en büyük silahının sükunet olduğunu söylemişsiniz Sükunet, Sinan'la vakit içinde birbirimize öğrettiğimiz birşey oldu Benim ritmim daima fazla hızlıdır Çok konuşurum Eve girince mutlaka anlatırım Sinan yoksa kediyle konuşurum Lakin Sinan benim tersime evde çok dinginleşen bir adamdı Sonradan zamanla Sinan evde böyle bir alan açmaya başladı Bir vakit daha sonra o alanın fazla hoş birşey olduğunu anladım Yani yerine ve zamanına kadar konuştuğun vakit konuştuğun şeylerin değeri ona tarafından belirleniyor Kuru gürültüden kurtuldum Kendime ait vakit aşmak, ara ara paylaşmak Bunun bir formül olduğunu düşünüyorum Bilhassa genç ve yeni evlenen çiftlere bunu öneriyorum Birbirinin alanına geçmemek Aynı evin içinde birbirini özlemeyi başarmaları gerekiyor Bizim sorunumuz bu doğrusu Çünkü biz komşumuzun da alanına giriyoruz, anne babanın da Karı koca ilişkisi için saygı gerekiyor RENCİDE ETMEDEN ELEŞTİRİYORUM Birbirinizi eleştirir misiniz? Şüphesiz fakat onun yaptığı işe saygı duyarak yaparım bunu Birbirimizi ileri götürecek şeyleri eleştiriyoruz Azıcık dizi işinin mantığında bakıyoruz Mesela giydiği birşeyi beğenmediysem, 'Bir daha bunu giyme, bu renk seni açmamış' falan diyorum fakat katiyen 'Bu giysi poponu büyük gösteriyor, bu yüzden giyme' diye bir cümle kurmuyorum Onu rencide etmiyorum Eşinizin yazdığı bir oyun var sanırım Evet BKM'de, ekim ayının son haftası açmayı planladığımız bir sahnemiz var Oyunun adını açıklamıyoruz Lakin kod adı 'Zarf' Oyuncular Ceyda Düvenci, Tardu Flordun, Beste Bereket Oyunun yazarı eşim Sinan Tuzcu Torpil geçti mi size? Sormayın, o kadar bir torpil geçti oysa! En acımasız rolü ben oynuyorum Seçimi bana bıraktı Ceyda ve Beste de istedikleri rolü aldı BKM'ye teşekkür ediyoruz Tiyatro sahibi irk, bize sahne vererek büyük takviye verdiler