iltasyazilim
FD Üye
Malzeme Listesi:
3 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı domates salçası
Kibrit kutusu büyüklüğünde tereyağı
6 bardak su (bardağın ölçüsü 200 ml)
tuz
Yapılışı:
Tencerede tereyağı ile unu 23 dakika kavurun 1 bardak suyun içinde açtığınız salçayı ilave edin ve kalan suyun tamamını koyun
Mikser veya blender ile çırpıp çorbanın homojen bir hale gelmesini sağlayınTuzu ilave edin Arada karistirarak kaynatin Kaynadiktan sonra altını hafif ayara alın ve 34 dakika daha pisirinOcaktan alın
Servis yaparken kaselere aktardığınız domates çorbanızı kaşar peyniri rendesi ile sunmanızı öneririm
Afiyet olsun
3 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı domates salçası
Kibrit kutusu büyüklüğünde tereyağı
6 bardak su (bardağın ölçüsü 200 ml)
tuz
Yapılışı:
Tencerede tereyağı ile unu 23 dakika kavurun 1 bardak suyun içinde açtığınız salçayı ilave edin ve kalan suyun tamamını koyun
Mikser veya blender ile çırpıp çorbanın homojen bir hale gelmesini sağlayınTuzu ilave edin Arada karistirarak kaynatin Kaynadiktan sonra altını hafif ayara alın ve 34 dakika daha pisirinOcaktan alın
Servis yaparken kaselere aktardığınız domates çorbanızı kaşar peyniri rendesi ile sunmanızı öneririm
Afiyet olsun