iltasyazilim
FD Üye
Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet domates
*2 yemek kaşığı salça
*1 5 yemek *kaşığı un
*1 yemek kaşığı terayağı
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*5 su bardağı su
*Tuz
*Nane
Domates Çorbası Tarifi Yapılışı Öncelikle merhaba Kış günlerinin vazgeçilmezi domates çorbasını genelde yazdan hazırlanmış domates sosuyla yapıyorum ama bu sefer böyle denemek istedim İlk önce domateslerimizi bir kaba rendeliyoruz Ardından tenceremize yağı eritiyoruz Unu döküp kokusu çıkana kadar kavuruyoruz
Rendelediğimiz domatesleri ve domates salçasını tencereye döküyoruz Biraz karıştırdıktan sonra suyumuzu ekleyip baharatları ve tuzunu atıyoruz
Afiyet olsun
*4 adet domates
*2 yemek kaşığı salça
*1 5 yemek *kaşığı un
*1 yemek kaşığı terayağı
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*5 su bardağı su
*Tuz
*Nane
Domates Çorbası Tarifi Yapılışı Öncelikle merhaba Kış günlerinin vazgeçilmezi domates çorbasını genelde yazdan hazırlanmış domates sosuyla yapıyorum ama bu sefer böyle denemek istedim İlk önce domateslerimizi bir kaba rendeliyoruz Ardından tenceremize yağı eritiyoruz Unu döküp kokusu çıkana kadar kavuruyoruz
Rendelediğimiz domatesleri ve domates salçasını tencereye döküyoruz Biraz karıştırdıktan sonra suyumuzu ekleyip baharatları ve tuzunu atıyoruz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.