Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domates Kabuğundan Salça

Domates Kabuğundan Salça

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler

*Domates kabuğu
*Su
*Tuz

Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates konservesi yaparken domatesleri sıcak su ile kavlatmazsanız kabuğunu ziyan etmeyin Salça yaparak değerlendirin
Domates kabuklarini bir tencereye alıyoruz kabuklar kavlayana kadar pişiriyoruz Daha sonra soğutup iyice yoğuruyoruz, biraz soğuk su ilave edip (su kabuğun çokluğuna bağlı )biraz daha yoğuruyoruz Daha sonra kevgirden kabukları geçirip kevgirin altında kalan domates suyunu iyice pişiriyoruz Piştikten sonra biraz tuz atıp kullanmaya hazır hale getirmiş oluyoruz Dilerseniz birazda güneştete kurutup tuzu öyle de atabilirsiniz

Similar threads

Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı İstediğiniz miktarda domates kabuğunu tencerede 15 dk kadar kaynatın ,ardından suyunu başka bi kaba süzün Suyu dökmüyosunuz Kabuklar soğuyunca süzgecin içinde iki elinizle sıkarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *10 kg domates kabuğu *Tuzlu Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Melemen için soyduğum domateslerin kabuklarını bir kapta tuz atarak 2 gün beklettim Sonradan kevgirden geçirip kaynattım İnmeye yakın tuzunu attımAfiyet olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *İri tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Bu tarifi muazzez biçer hanımdan gördüm ve değişik buldum kışlık menemen yapacağım için de bende denemek istedim hem kabuklar ziyan olmasın
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen miktarda domates kabuğu *6 adet kırmızı kapya biber *Kaya tuzu *Yarım çay bardağı su Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı Arkadaşlar pazardan kışlık dondurucuya atmak için 10 kg domates aldım Kabuklarını atmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *30 kg domates kabuğu *1 su bardağı *tuz *1 fincan yağ Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,475Konular
981,242Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt