Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domates Kabuğundan Sos

Domates Kabuğundan Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domates Kabuğundan Sos Tarifi İçin Malzemeler

*Soyulmuş domates kabuğu

Domates Kabuğundan Sos Tarifi Yapılışı Malum kışlık hazırlıklarımızda bol bol domates kullanıyoruz ve kabukları ziyan olmasın istiyoruz
Kabukları mutfak robotunda bir güzel çekiyoruz, daha sonra kevgirden geçiriyoruz
Elde ettiğimiz domates suyunu bir tencereye koyup kaynatıyoruz
Kaynadıktan sonra aynı konserve kapatır gibi yeni ve kaynatılmış kapaklarımızla kapatıp, ters çeviriyoruz Ve kışın afiyetle çorba ve makarna sosu yapıyoruz
Domatesleri iyice yıkamayı ihmal etmeyelim Afiyet şeker olsun

Similar threads

Domates Salçası (Sos, Domates Kabuğundan) Tarifi İçin Malzemeler *4 kilo domatesin kabuğu *2 çay kaşığı kaya tuzu *3 parmak kalınlığında çay bardağında zeytinyağı Domates Salçası (Sos, Domates Kabuğundan) Tarifi Yapılışı Ben konserve yaptığım domatesin kabuğunu atmayıp sos yaptım Domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Su *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı 22 kilo konserve için almış olduğum domates kabuklarını soyup atmamıştım,5 lt lık düdüklü tenceremde kaynattım,yaklaşık 23 kg salça elde edilir, zaten kabukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Su *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates konservesi yaparken domatesleri sıcak su ile kavlatmazsanız kabuğunu ziyan etmeyin Salça yaparak değerlendirin Domates kabuklarini bir tencereye alıyoruz kabuklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Kabuğundan Domates Suyu Tarifi İçin Malzemeler *10 kilo domates (Ben kasa ile sos yaparken kabuklarını değerlendirdim) *2 yemek kaşığı tuz veya kaya tuzu Kabuğundan Domates Suyu Tarifi Yapılışı Domatesler soyulur Kabuklarına 1 kaşık tuz koyulur 30 dk bekletilir Ardından kabukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kabuğundan Domates Suyu Tarifi İçin Malzemeler *10 kilo domates (Ben kasa ile sos yaparken kabuklarını değerlendirdim) *2 yemek yemek kaşığı tuzlu veya kaya tuzu Kabuğundan Domates Suyu Tarifi Yapılışı Domatesler soyulur Kabuklarına 1 kaşık tuz koyulur 30 dk bekletilir Arkasında kabukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt