iltasyazilim
FD Üye
Domates Kabuklarından Salça Tarifi İçin Malzemeler
*3 kg domates kabuğu
*1 yemek kaşığı tuz
Domates Kabuklarından Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını soyuyoruz(ben tezgahın üzerine yoğurt kabı koydum her*gün yemek yaparken onun içine soyuyorum) Üzerine 1 yemek kaşığı tuz atıyoruz ve dinlenmeye bırakıyoruz Domates suyunu bırakıyor ve biz o suyu her gün süzüyoruz 34 gün sonra domatesler yumuşuyor ve kevgir yardımıyla süzüyoruz Ocakta bir taşım kaynatıyoruz ve kurumaya bırakıyoruz domates salçamız 1 hafta 10 gün içerisinde kurur ve hazır olur AFİYET OLSUN
*3 kg domates kabuğu
*1 yemek kaşığı tuz
Domates Kabuklarından Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını soyuyoruz(ben tezgahın üzerine yoğurt kabı koydum her*gün yemek yaparken onun içine soyuyorum) Üzerine 1 yemek kaşığı tuz atıyoruz ve dinlenmeye bırakıyoruz Domates suyunu bırakıyor ve biz o suyu her gün süzüyoruz 34 gün sonra domatesler yumuşuyor ve kevgir yardımıyla süzüyoruz Ocakta bir taşım kaynatıyoruz ve kurumaya bırakıyoruz domates salçamız 1 hafta 10 gün içerisinde kurur ve hazır olur AFİYET OLSUN